Merve201119 Deletedmom_12 7 hafta icin erken biraz el dopleri ile dinletiyorlar ama daha ileriki haftalar icin
Gamze__79 Deletedmom_12 dinlenir canım ama hemşire bana genelde 25.haftada felan duyulur dedi oradaki aletle küçük oldugu için belki zor duyulmayabikir cunku ben 20. Haftada gittim tetenoz için onda dinlemiştim hemşire baya ugrastılar
Lulemom Poyras tahmin ettim 🤣 çünkü çok saçma sesler vardı kalp atışına dair hiç bişe yoktu 🤣 hatta kendisi bile inanmadı söylediklerine suratından belliydi 🤣🤣
Poyras Lulemom ahahaha çok güldüm ya benimki diğer ebeyi çağırdı biri karnımı yitti diğeri dinletti baya net duyduk yani 😂😂
NslhnAltun5580 Deletedmom_12 sağlık ocaklarında böyle bir cihaz var mı ? Bir de iğneyi ne zamandan beri vuruluyorsunuz , vurulma sebebiniz nedir ?
Deletedmom_12 NslhnAltun5580 hamileligimin 4.haftasindan beri vuruluyorum düsük olmaması icin iğne hafta da bir vuruluyor
hifasmother Ben 15 haftalıkken gittiğimde takır takır kalp atış sesini dinlemiştik. Bugün de karnımda ağrı hissedince sağlık ocağına gittim kalp atışını dinleyebilir miyiz diye hemen dinlettirdiler sağolsunlar şu an 18 haftalık hamileyim.
Tgceetali_08 Deletedmom_12 dinleniyor canım onlar seni çağırıyo zaten dinlemek için ama biraz daha büyümesi gerekiyo 16 17den sonra dinleniyor ben 36. Haftama giricem 1 hafta sonra yine takibim var çağırıyo seni gel diye