Zeyno16 Kızlar 1ağustosda kürtaj oldum boş gebelikti. 1hafta kadr çok hafif kanamam oldu. 15günden sonra ilişki yaşadım. Ağustosun 28inde adet oldm 1hfta gayet normal sürdü ama bir kaç gündr belim karnım ağrıyor hafif sancı oluyo kasıklarımda. Neden olablir benm gbi yaşayan oldumu
Duamm Zeyno16 daha erken cnm adet olabilirsn gebelik için en az 3ay geçmesi lazm ben 2kürtajmdada 6ay sonra hamile kalmştm
Anneyimanne Zeyno16 canımmm rahim kendini topladıkcaaa sana agrı verir bende kürtaj olunca öyle olmustum ama fazla sürmedi geçer yani kürtaj olup rahim kendini toplamaya çalıştığı için agrınnn olur
Duamm Zeyno16 yeni olduysan üşütmüste olabilirsn kendini sıcak tut cnm umarm tekrardan hamile kalırsn
DayiogluSevgiGkhan Ikı tane kurtaj gecırdım gerçekten zor allah kımseye yasatmasın kurtajdan sonra her hastalıgımda hamıle belırtısı gıbı yasıyordum mıde bulantım kusma bel agrım bas agrım ne gelırse aklınıza eczaneden her ay test alıyordum korkudan cunku tekrara dusmus gıbıydım😞
Zeyno16 DayiogluSevgiGkhan çok haklsın benm aklıma hemen o geliyo napaym insan üzülüyo tekrar aynı heycanı yaşamak istiyor
Zeyno16 Duamm test yaptım değilim doktora gidicem randevü aldım. Bakalm İnşaAllah sadce üşütme falandır