Meryy69 Bebeişler kaç gr hanımlar biz bugün gördük bebişimizi Elhamdülillah 460 gr olmuşuz. Sizlerin nasıl gidiyor.?
Irem88- Meryy69 merhaba bizde haftaya görücez insallah en son 16 haftada 160 gr di minigim☺️Siz kaçinci haftadasiniz masallah bebisinize
3babymom Meryy69 salı günü detaylı USG var inşallah orda ogrenicem boyunu kilosunu acaba ortalama kaç olması lazım şuan 19+4
Meryy69 Poyras biz 21+1 3 hafta önce 260 gr dık artık bu haftalarda daha fazla kilo almaya devam ediyor muş öyle dedi Dr um
Meryy69 Birkuzucukbeklerken hey maşallah aynıyız bizde gireceğiz detakıya inşallah biraz korkuyoruz ama inşallah sağlıklıdır ❤️🤲
Meryy69 Poyras hepimize maşallah inşallah sağlıkla alalım kucaklarımızada doğduktan sonra 1 ayda büyüyorlar zaten sağlık en önemli si
Meltemsalhogl 20 hafta 365 hareket hissetmeye başladınız li basladiysaniz nerde hissediyosunuz ben tam kasiklarda gobek deliginden 3 4 parmak asagida bebek mi asagida yoksa normal mi orda hissetmem bilemedim
3babymom Meltemsalhogl benim de arada bı pıt pıt oluyo baya aşağıda sanki vajina içinde gibi sezeryan yerinde oluyo pitpitlar baya aşağıda bence normaldir ya da değil de ben mi oyle düşünüyorum 😂
Meryy69 Meltemsalhogl ahh bu konuda iman ki anlayamıyorum sanırım aslında hissettiğim şey hareketleriymiş bugün dr dan öğrendim benim sol tarafımda bir an kap atışı gibi bir an sürtünme gibi bazende elimle dokunmasamda içimde böyle bir tane tekme atar gibi his var bu haftalarda sonra daha net duyabiliriz inşallah 😍
Meryy69 3babymom inşallah kuzum benim o haftalarda ortalama 240 260 arası idi 20 den sonra özellikle birden kilo alıyorlar
Alyabebekkkk 3babymom canm bişey sorabilir miyim detaylı ya özelde mi girdin veya araştırma hastaneleri detaylı yapiyo mu
Pineapplee Bizde 2 hafta sonra giricez detaylıya kac gram bilmiyorum ben ☺️ Ama hala hissedemedim ben hareketlerini