Meraba kizlar 5/5/2022 de dogurmus bulunuyorum 🥰
Yorgunum çok detay geçmeden anlatacağım varsa soruları alırım.
Öncelikle bende rahim ağzı kısalığı durumu söz konusuydu, 22. Haftada acil Serklaj dikişleri atıldı uzunca bir süre hareketsiz evde kaldım erken doğum riskinden ötürü, 32. Haftadan sonra ayaklandim, bayramda da 36. Haftaya girmistik,36+5 te ( yani bugun )gece 2 de WC ye kalktgimda ip kopar gibi ses geldi sonrasinda ağrı ve kanama oldu, panik yapmadan(yapı olarak da sakin bir insanım) ebeme ve doktoruma haber verdim hastaneye yonlendirdiler.Nst ye bakıp acilmami kontrol ettiler ki birde ne öğrenelim 7 cm açılma var 😧ben ve eşim şok. Dikişler patlamış gerçekten, Hastaneye vardıktan ve alttan kontrol yapıldıktan sonra hafif duzenli ağrılar başladı şiddeti yavaş yavaş arttı, saat 3 ten 5 bucuga kadar yoğun ağrılar çektim, yalan soyliyemem ağrılar ciddi derecedeydi, size güzel telkinler verip masaj yapacak biri olması kesinlikle çok olumlu etki yapıyor eşim ve ebem çok güzel destek oldular sabaha karşı 5:55 te dogumhaneye aldılar 3. İkinmada kızım doğdu 😊❤️ten teması yaptık, normal doğumdu, bir kaç dikişle atlattık, sütüm henüz gelmedi 2 3 güne gelirmiş, ayaklandim bile işlerimi görebiliyorum istediğimi yiyebiliyorum ağrım hafif ve aynı günun akşamı taburcu olduk evdeyiz, herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum 🤗💐❤️