Busranurmart Ankara şehir hastanesinde doğum yapanlar biraz bilgi verebilir misiniz? ben yanımda eşimin kalmasını istiyorum orda da kimseyle uğraşmamak için, eşimi alırlar mı? hemşirelerin ilgileri nasıldı?
[silindi] Busranurmart canım ben değil de 9 ay önce yengem yaptı. Özel hastane gibiydi ayni. Çocuk 1 ay kuvezde kaldı. Odasında ben yanına çıkmıştım bildiğin özel hastane gibi aynı herşey . Çok ilgililerdi. Yengem iyiki özele o kadar para vermedim burası harika demişti
Ormanmeyveli Busranurmart 2 kişilik oda verirlerse eşiniz kalamaz mahremiyetten dolayi tek kişilik odada kalirsaniz eşiniz kalir yaninizda. Oda şöyle şans işi biraz yogun olmazsa hastane tek kişilik yogunluk olursa iki kisilik odada kalirsiniz yani bol bol dua edin 😂
Cananyildiz Busranurmart canım kesin bilgi refakatçi olarak bayan yok eşim kalacak dersen esin kalabilir. 3 ay önce yakınım doğum yaptı eşi vardı yanında oydu refakatçisi ona göre ayarlama yaparlar zaten
Busranurmart [silindi] bende öyle bir zamana denk gelirim inşallah, ben iki aileden de birinin kalmasını istiyorum öyle günümde eşimi kabul etseler yeter 😅
[silindi] Busranurmart hastanede hepimiz kaldikta. Abim dışarda bekledi. Çocuk doğunca cagirdilar kuveze almadan. Covid yüzünden bebeğin yanına anne baba bile almadılar. Hemşireler dışardan görüntülü gosterdi çocuğu anne babaya
Busranurmart Cananyildiz çok şükür 🙏🏻 15-20 günüm kaldı beklerse eğer inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim