AhsenMila Bugün akşamdan beri kasılmalarım var 2. Gebeliğim suan . ilk gebeligimde sabah kasilmam başladı aksamina dogum olmustu ama haftam cok erken hatirliyamadim bu haftalarda kasilma normal mi ya bacağımda da çekilme kasilma var
tazebiranne_hg04 AhsenMila kasılmalar 22. Haftadan sonra başlıyormuş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş sıklığı önemli bu durumda
AhsenMila 4 5 kere oldu sonra üst bacağımda çekilme gibi oldu geçti ağrı sızı değil de baya güçlü kasilmalardi
Angel_ela1 AhsenMila kasılma dedim de bebek itiyor olabilir mi benim de öyle oluyor çünkü güçlü bir itiş ve bacağıma kramp sızı giriyor nst ye de girdim sancım çıkmadı normal dedi doktorum
AhsenMila Angel_ela1 Ya itiyor da olabilir pozisyon değiştiriyor gibi hissettim sonradan çok güçlüydü dışarıdan bariz belli oluyodu toplanıp karin da şekil değişiyor du devam etmedi de korktum ya erken doğum riskim de yok ama çok erken geldi
Angel_ela1 AhsenMila bende bugün çok yaşadım dışardan belli oluyor çıkıntısı😂 korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz küçük biyerde yaşıyor sonuçta yavruna zor iter kalkar 😂☺️