Bianneelog Merhaba, kan sulandırıcı kullananlardan normal doğum yapan var mı? Doktorum kan sulandırıcı kullananınca sezeryan doğum yapması gerek dedi. Bu durumu yaşayan anneler var mı?
Ormanmeyveli Bianneelog Bende kullanıyorum ama 32. Haftada keseceğim. 38 39 da dogum olursa zaten kan kendini toparlar
ikimelekannesii22 Bianneelog bende kullanıyorum doktorum birşey demedi daha normal doğum olmuyormuymuş 🤷🏼♀️
serpilctn Bianneelog bu kan sulandırıci dediğin aspirin oluyor değil mi yanılmıyorsam benim arkadaş da kullanıyor du 38+2 de normal doğum yapti
Bianneelog Ben şuan 37.haftamdayım ve bugün itibariyle kan sulandırıcıyı kestirip ciğer geliştirici iğne yapıldı. Haftaya sezeyan için gün alındı ama ben normal istiyorum eğer bu şekilde olup normal yapılıyor başka doktor tercih etmeyi düşünüyorum.
Ormanmeyveli Bianneelog İlk defa duydum çünkü sonucta sezeryandan da kanama olabilir siz yine de farkli doktora da danışın bence
Bianneelog ikimelekannesii22 evet bana öyle söyledi ben normale odaklamıştım duruşu baş aşağı ve kasılmalarım çatı ağrılarım arttı bugün gittiğimde öyle söyledi bende o an sormak aklıma gelmedi neden sezeryan olmak zorundayım diye sonradan araştırdığımda yapılabileceği yazıyor.
ikimelekannesii22 Bianneelog iğne mi kullanıyorsunuz hap mı ben hap kullanıyorum yapacak birsey yok sezaryan olmak mecbursa oluruz 🤷🏼♀️
Bianneelog serpilctn aspirin ve iğne kullandım hamileliğim boyunca. Aspirini 32 de bıraktım iğneyide bugün 36+5 de.
Zgknk Ben normal doğum yaptım doktorum dogum konusunda hiç böyle bi yorum yapmamıştı. 32.haftaya kadar kan sulandırıcı hap 32 den sonra iğne kullanacaksın demişti sadece öyle yaptık.
Bianneelog ikimelekannesii22 aspirin ve iğne kullandım oksapar. 32de aspirini kestik. Bugünde iğneyi kesip ciğer geliştirici iğne verdi. Kasılmam ağrım arttığı için erken doğum olabilir diyerek. Zamanı gelmiş diyip haftayada gün verdi. Özele gidiyorum acaba kolaylarına geldiği için mi sezeryan diyor bilemedim o anın stresi heyecanıyla detaylı sormak aklıma gelmedi akşam gelince araştırdım ve normal yapılabiliyormuş. Ki neden yapılmasın gerçekten sezaryanda da kan çıkıyor sonuçta. Cumartesi tekrar gidecem o zaman soracam neden zorunluyum diye tatmin edici cevap vermezse başka doktora gidip sormayı düşünüyorum.
ikimelekannesii22 Bianneelog bende özele gidiyorum ama doğumu devlette düşünüyorum özeldeki bazı doktorlar sezaryan diyormus işlerine geldiği için siz yinede gidin bi kaç doktora
serpilctn Bianneelog benim arkadaş da aspirin kullandı bi damarimi tikali ne bebeğe giden kan akışı azdi galiba onun iicn aspirin verdiler oda 29. Haftada bıraktı normal doğum.yapti