[silindi] [silindi] ben şu an 26 haftalık hamileyim kuzum eski ultrason görüntülerine bı bakayım kendimin
[silindi] Bebek-C bende bakıyorum surekli herkes farklı isimler diyor benimkinde hiç öyle şeyler yazmıyor diye doktor bana ne resmi verdi acaba dedim 😁😁
[silindi] [silindi] tamam canım , gittiğimde tam 6 haftaydi , doktor sordu senin hesabına göre ne kadarlık dedi 6 hafta dedim. Evet kesen tam 6 haftayla uyumlu dedi . Bende kese boyutu sormadım o da demedi bana bende merak ettim resimden de anlamadim
[silindi] @“Bebekisteyennannee”#p21990331https://mutluresim.com/images/2022/05/05/zoFCl.jpg bak bunlar 6+5 benim
[silindi] [silindi] bak bu 11 hafta 4 günlükken böyle oluyor bunuda gör 💕 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin 💕
[silindi] [silindi] bu ayın 23.unde tekrar gidicem canım inşallah o zaman bende görürüm , amin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ♥️
3babymom [silindi] alakasız bişe yaziyorum bebeğiniz kız gibi 😂😂🙈 ayrıca kalp atışına bakılmış bence başka ölçüm yok ao kalp atışi oluyo bende de 98 falandı 🌸🥰
[silindi] 3babymom o alakasız şey çok hoşuma gitti canım birilerinin kızın olur demesi çok hoşuma gidiyor 😁😁