Yas35 İlk doğumumu 12 yıl önce epidural sezeryanla yapmıştım ve tam uyuşmadığı için kabus gibi bir doğum yaşamıştım..Plesanta previa teşhisim vardı ve takibimi yapan doktorum dışındaki bütün doktorlar çok riskli bir ameliyat olduğunu söylüyorlar ve beni daha fazla endişelendiriyorlardı. 30. Haftadan sonra sürekli dinlendim erken kanama olmaması için ve çok şükür 37+6 da 4 Eylülde sezeryan alındım. Doktorum kanama ihtimaline karşı kan hazırlatmış ve çok tecrübeli bi arkadaşını da yardım için çağırmıştı. İşin ciddiyetini daha da anladım. Spinal iğnesi acıtmıyor korkmayın. Sonda uyuştuktan sonra takılıyor endişe etmeyin. Ağrı hissetmedim ama gerilmeler sarsılmalar hissedilebiliyor onun için de yanınızdaki personelden elinizi tutmasını sizinle sohbet etmesini isteyebilirsiniz. Öykü'm çıkınca ağlıyordu yanıma getirdiler ve mucizevi bir şekilde benim sesimi kokumu duyunca sustu. İşte o an dünyalara bedeldi. O gittikten sonraki dakikalar zor geçti bayılacak gibi hissettim hemen yardımcı oldular. Çok üşüdüm. Titredim. Kan kaybım fazlaydı. Kan taktılar. Bu titreme odama geçtikten sonra da devam etti. Hemen sıvı alabilirsin dediler. Sıcak kahve içirdiler çok iyi geldi. Tavsiyem ağrı pompası isteyin anestezi doktorunuzdan. Ekstra ücret alıyorlar 200 tl civarında ama değer. İlk sezeryanıma kıyasla çok konforlu bir sezeryan geçirdim çok şükür. İstanbulda oturanlar için Dr. Türkan Mutafoğlu Erden i kesinlikle tavsiye ediyorum. Ona minnettarım. Çok zorlu bir ameliyatı sayesinde çok kolay atlattım. Doğumum Avcılar Hospital da oldu. Anestezisinden ve ameliyathanedeki personelden bebek hemşirelerinden çok memnun kaldım. Çok şükür ben atlattım. Darısı başınıza. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
goncasln Yas35 sağlıkla büyüsün inşallah benimde doktorum Türkan hanım çok memnunum darısı başımıza 😊🙏🏻
Womane Yas35 Allah anali babali buyutsun can agri pompasini merak ediyorum bende cok arastiriyorum. Kimisi gereksiz ise yaramiyor diye ama sizce iyi bisey mi
Yas35 Serii beneğin eşinin doğum kanalı tıkamış olması. Ben de ilk doğum da sezeryan olduğu için plesanta kesi yerine çok yakındı ve kanama riski çok yüksekti
Burcusrkn Maşallah ne güzel kavuşmuşsunuz , Rabbim analı babalı büyütsün 🙏🌼 bizde de plesenta previa var ve doğumum avcılar hospitalde olacak yazdiklariniz içime su serpti 👏 çünkü gerçekten zor bir süreç erken doğum riskiyle 1 hafta kadar hastanede yattım şimdi evde yatarak bekliyorum 33ü bitirdik şükür bakalım nereye kadar giderse 😊
Yas35 Burcusrkn Allah yardımcınız olsun. Doktorunuz tecrübeliyse çok sıkıntı olmuyor. Benim ameliyatıma Dr. Nil Hanımla birlikte girdi doktorum. İkisi de alanında çok tecrübeli olduklarından çok iyi geçti çok şükür
Womane Yas35 kendin dugmeye basiyorsun degil mi agri oldukca. Siz kac saatte bir bastiniz. Hemsire ekstradan gelmiyor igne yapmaya o zman.
Yas35 Womane belli aralıklarla makina ağrı kesici veriyor.siz de basabiliyorsunuz.Erken basarsanız makina zaten ilacı vermiyor
denizz89 @Yas35 canm hayırlı ugurlu olsn bebegn gecmiş olsn sana da ☺️peki plasentanın hangi modeliydi