Asli_k seni o kadar iyi anlıyorum ki eski yaşadığım hisler, duygular aklıma geliyor. 4 yıl çocugum olmadı son 2 yıl her ay senin gibi 1 gün bile geç gelse adetim test yapıyordum ve hep tek çizgi malesef hep agliyordum çok üzülüyordum ne zaman Allahım diye el açıp yalvararak ağlardım gozyaslarim sel olurdu birde benden çok sonra evlenenlerin hamile haberini duyunca içim hep bı hüzünlü olurdu sanki beceremiyormus gibi bir his kaplardi içimi ve dedik bizim doğal yolla olmayacak heralde çocuğumuz dedik.ve önce sorun kimde onu öğrendik testlerle filan esimdeymis sorun bende değilmiş gayet normal gözüküyordu hersey eşimin sprem degerleri çok düşüktü maddi yönden de çok müsait değil durumumuz bı asgari ücret ile geçiniyoruz doktora gittik aşılama olmaz tüp.bebek olur dedi eşimde aşılama deneyelim olur belki dedi aşılama denedik tutmadı ve çok üzüldüm çünkü ya olursa diye çok umutlanmistim o anki yaşadığım duyguyu rabbim kimseye yaşatmasın aradan 2 ay geçti kredi çektik tüp bebek oldum ve çok şükür mucizemiz şuan 19+5 demek istediğim şu asla umudunuzu kaybetmeyin normal olmuyorsa tedavileri deneyin pes etmeyin vazgeçmeyin rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah üzülmeyin siz yeterki bu yolda guclu olun pes etmeyin çeşitli tedaviler deneyin rabbim nasip etsin inşallah (uzun oldu kusura bakmayın )