Aysunilhan deletedmom213 32 haftalığım zeytinyağı sürüyorum 2 günde bir göğüs uçları ve kalçana sürmeyi ihmal etme mikemmel 👌🏻👌🏻
Ktp00 deletedmom213 tatlı badem yağı ve liarac kullandım şuan 37 haftadayım çatlağı hiç yok. Tatlı badem yağı nı instagram üzerinden almıştım
Aysen11 Duzenli olarak lierac kullandim 35.haftamda catlamaya basladim.yavas yavas yayilmaya baslamis 36.haftadayim daha kötü olmaz umarım 😣
Cagla87 Ben ilk ayımdan beri Arifoğlu çatlak bakım yağı kullanıyorum. 5. ayın içindeyim ve en ufak bir çatlak veya kaşıntım yok çok şükür. İçinde badem, hindistan cevizi, kakao, jojoba, avokado, limon labuğu, lavanta ve shea butter var. Üstelik her duştan sonra muntazam da kullanmadım. Buna rağmen işe yaradı
deletedmom213 Cagla87 peki mesela Hindistanceviz yağı kakao yağı bide unibaby vazalin, yani yapılan en cok öneri bunlar. Bu üçünü karıstırıpmı sürmek lazım ?
Gnss Orijinal hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve çok memnunum. Zaten hindistann cevizi yağı kakao yağı ve saf zeytinyağı çok iyi geliyormuş.
gzmerdn 36.haftadyım günde 2-3kere zeytinyağı bademyağı ve kakao yağı karışımını sürüyorum hiç çatlamadım hatta basenlerde önceden kalan çatlaklarımda silindi sayılır
gamzelianne16 AysegulAloluAcikgoz bende aynısefa kremini ve dus sonrası losyonunu aldım canm onu kullanıyorum iyi geldi memnunum suan 😊 sana iyi geldimi peki
AysegulAloluAcikgoz gamzelianne16 ben henuz kullanmaya başlamadım canim bir tanidigim var o benden biraz daha onde hamileligi oda ayni kremi soyledi. Umarim ise yarar canim Prensimingeliyo sen hangi kremi kullaniyorsun canim ben henuz baslamadimda da kullanmaya
EsraMertAslan deletedmom213 https://www.hepsiburada.com/palmers-kakao-yagli-gerginlik-onleyici-masaj-losyonu-250-ml-p-AILEMINA20482?magaza=LilaKutu&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-anne-bakim-kozmetik-pla&gclid=EAIaIQobChMIyJyivY6x3QIVjpTtCh1qXwfMEAQYASABEgKEyPD_BwE Ben bu kremi kullandim 38+2 de suan catlagim yok, kremden mi genetik mi bilemedim ama . Bide ekstra hindistan cevizi yagi kullandim.
Cagla87 deletedmom213 Yorumlarda en çok onlar önerilmiş. Ben kullandığım yağda en çok hangisi yarıyor bilmiyorum 🤔
aysgldlrl67 Kullanmadigim ürün kalmadi yine catlaklarm oldu maleseffff... Biraz da bünyeden bunyeye fark ediyor sanirm
dphnln detetedmom404 Düzenli kullanmıyorum ben. 12.haftadan sonra ara ara duştan sonra kullanmaya başladım. Öyle her gün değil. Şu an 31.haftaya girmek üzereyiz. Hiç çatlağım yok. Çok merak ediyorum çatlıcak mıyım, bu kadar rahat davrandığım için üzülmem umarım. 🙈☺️
Leonida Bol su için ve saf zeytinyağı sürün ben baska bir sey kullanmadım cok şükür hiç çatlagım olmadı