Aysegul30 35+6 oldum sabahtan beri bende carpinti oluyo neden acaba daha önce sadece bi kez oldu bugun surekli ara ara oluyo agrim sizim da yok ama
Ilkayozer Aysegul30 bende 38+1 oldum bende de sürekli var çarpıntı doktorum kan değerin düşük olabilir o yapar çarpıntı dedi bi kalp rahatsızlığın var hamilelik tetikliyor dedi bazen kalbim ağzımdan çakacak gibi hissediyorum bende://
Sadoli Aysegul30 bende de oluyor kan ilaclarimi ihmal ettiğim zaman kan değerleriniz düşüyor ihmal etmeyin veya Dr danışın dozunu arttirsin kalple alakalı değil yani emin olun iki hamileliğinde de bunu yaşadım ben
Aysegul30 Ilkayozer nefesim falan kesilmiyo sadece atip duruyo carpinti seklinde kan akimi iyi demisti doktor 2 gün once
Ilkayozer Aysegul30 çay kahve içiyorsan dikkat et belki o yüzdendir belki çok yoruluyorsun dinlen bol bol canım bunlar da tetikler
Aysegul30 Ilkayozer gunde bi fincan sade turk kahve cok acik 2 yada 3 bardak cay iciyorum sasirdim inan bende kontrol cumartesi bakalim
Hafizzeynep Bol bol su içmenizi öneririm hanımlar bende de vardı doktorum böyle söyledi suyu çoğalttığımdan beri olmadı şükür