Tiredmother Benim 10 testte çift çizgide gördüm yarın tahlile gidicem ama regl sancılarım var olcak gibiyim 🤦🏻♀️
Huzur55 Tiredmother çift gördüysen tebrik ederim hamilesin 💕 çünkü çiftin yanılma ihtimali çok çok az. Ama negatif in fazla. Ben 10 ay önce gördüm çift çizgiyi ama maalesef düştü. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum benim 😇
Tiredmother Huzur55 yani göğüs hassasiyeti dışında yaşadığım bi belirti yoktu, adete iki gün kala yaptım baya koyu çıktı test ama şuanki ağrı diğer kimyasal gebelik yaşadığımdaki gibi sanki, inşallah öyle değildir ama yarına korkuyla uyanıcam:(
Tiredmother Huzur55 bende daha önce 4 düşük yaşadım bunun kimyasal olmasından şüpheleniyorum inşallah bu sefer tutunur bebeğim😔
Tiredmother Haticeyldrm25 her şey araştırıldı yani ben öyle zannediyordum meğer çapadaki doktor pıhtı testlerinin tamamını yapmamış bunu bir düşük daha yaşadıktan sonra öğrendim gittiğimde o testi yapmayacağını kendince gerek duymadığını söyledi. Bende başka bi hastanede yaptırdım ama bu sonuçlar geç çıkıyor şuan 20 günden az var ama korkuyorumda bu sürede şuan olan hamileliğim sonlanır diye. Doktora gidicem yarın inşallah sonuç çıkmadan önleyici bi şey yapar mı bilmiyorum beklemedeyim 🙇♀️
Tiredmother Huzur55 kesinlikle hayır, çocuğu böyle bi durum için kullanmanız bekletilerinizi yükselteceğinden daha da çıkmaza girmene sebep olur. Sıkıntıların bitmeden düşünme bebek bence stresli bi hamilelik çok zor olur senin içinde bebek içinde