Ozgem06- Arkadaşlar merhaba hamileyken bebegimiz in hayırlı ve sağlıklı gelmesi İcin okunacak dualar önerir misiniz acaba ben Meryem suresi, Yusuf suresi, ve Yasin okuyorum başka var mı bildiğiniz acaba
Busraabzks Ozgem06- Ben de bir liste var onu paylaşayım sizinle ama nasıl fotoğraf yüklemiyor bilmiyorum
Peperonni Ozgem06- HAMİLELİK HAFTALARINA GÖRE: (ESMAÜL HÜSNA) Hafta: el-Muhyî, el-Habîr Hafta: el- Bâri, el- Velî, el- Vâlî Hafta: el- Mü’min , el-Mâni Hafta: el-Mübdi, el- Musavvir Hafta: eş- Şâfi, el-Şekûr Hafta: el- Bâkî, el-Müyessir Hafta: es-Semî, el- Adl Hafta: el-Hâlik, el- Hallâk, el- Fâlik Hafta: en-Nâsır, el-Müsteân Hafta: el-Bedî, el-Muhsin Hafta: el-Mütekebbir, el- Kuddûs, Hafta: el-Celîl, Zü’l celâli ve’l ikrâm, el- Muktedir, el- Melîk Hafta: el-Hafîz, el –Vâris Hafta: el- Hakîm, el-Hakem Hafta: es- Sâni, el-Vâsi Hafta: el- Cemîl, el-Cebbâr Hafta: el-Kaviyy, el-Vehhâb Hafta: el-Müneccî, el-Mucîb Hafta: el- Câmi,el-Kâim Hafta: el-Mukaddim,el-Muahhir,, el-Kâfî Hafta: el-Halîm,el-Alîm, Allâmü’l-guyûb Hafta: el-Basîr,es-Zâhir,el-Bâtın Hafta: er-Rakîb, es-Selâm Hafta: Rabbü’l-âlemîn, el-Müheymin Hafta: es-Samed, el-Mükevvin Hafta: el-Kâdir,el-Afüvv,el- Gafûr Hafta: el-Mukît,el-Muhît, el-Mümid Hafta: er-Rabb,en-Nâfi,ed-Dârr Hafta: el-Latîf,el-Berr,el-Mâcid,el-Metîn Hafta: el-Kebîr, el-Müteâl, el-Aliyy Hafta: er-Rahîm,er-Raûf,el-Vedûd Hafta: el-Hayy, el-Kayyûm Hafta: el-Azîz,el-Kerîm Hafta: el-Vekîl, Zü’l-eman Hafta: er-Rezzâk,er-Rahmân, el-Bâsıt hafta: el-Vâcid, el-Fettâh
Nevin_ Ozgem06- googleden yükledim. https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra aşağıda sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz.
Vera2018 Sayısını bende bilmiyorum ama günlük 100 tane çekiyorum. Ayrıca el müsavvir, el berr, ya kaviyy129, diğerlerini de günlük 100 tane çekiyorum. Sanırım sayısında sinir yok.