SutlacimiYedimmiBen Iyi aksamlar kızlar sizce hangisi daha kolay? Kaç gündür dişim apse yapmis ölüyordum acisından dedim bu ne şimdiye bir tane doğursaydım bundan iyiydi o yuzden diyorum ki doğum sancisi🤚😁
Merve201119 SutlacimiYedimmiBen ben safra kesesi ağrısından ve dış ağrısından çektiğim kadsr doğum sancisindan çekmedim 10 saate yakın sancı çektim ama bunlar kadar zorlamadi beni
bayanukuslu SutlacimiYedimmiBen bende tuttumu dişim bi hafta çekiyom 😂 doğum sancısı daha kolaydır bence 😂😂
matmazelsu Merve201119 Ya o safra kesesi sancısı beni yerlerde sürükledi o vaziyette hastaneye gitmiştim araba tümsekten geçerken ben canım yanıyordu. Bundan az mı yani doğum sancısı 😅😅😅
Merve201119 matmazelsu sorma ya gecenin üçünde kendimi sokağa atıp dolaştığımi bilirim safra yüzünden nefes alamıyordum doğum sancımi 11 sene önce çektim unuttum bile nasıl birsey diye ama o safra kesesi ağrım hala aklımda
SutlacimiYedimmiBen bayanukuslu gerçekten doğum sancisi bana göre daha kolay ikisinide yaşadım diş kadar berbat bi agri yok
Naile_7732 Diş agrısı dogumdan beter vallahı oglumda tam dokuz ay dıs agrısı cektım oldum oldum dirildim
bayanukuslu SutlacimiYedimmiBen yok canım bende şu zamana kadar 2 kere antibiyotik içmek zorunda kaldım doktorumun onayıyla