Sureyya374
Aslında şöyle ben çok araştırma yapmadım, biraz bütçeme baktım. Pompa bana ilk başlarda süt arttırmak için gerekli olacak birde işe başladığımda hala emziriyor olursam lazım olacak, o yüzden çok pahalı bişey almak istemedim.
Avent lansinoh falan var çok güzel övülen ve güvenilir ürünler ama bin liraya bile varabiliyor fiyatları bu yüzden ben alamadım.
Mamajoo babymall indiriminden şubatta 250 tl gibi bi fiyata aldım, sanırım şu an oda 400-600 arasında değişiyor.
Elektrikli mi manuel mi derseniz; bana göre elektrikli. 1.zaman tasarrufu, 2.güç tasarrufu, 3.ilk gelen süt çok koyu oluyor zamanla o yoğunluk azalıyor ama göğsü boşaltma ihtiyacı her zaman olduğu için manuel ile bunu sağlamak zor olacaktır bu yüzden elektrikli olması daha avantajlı benim için.
Tekli mi çiftli mi derseniz; benimki tekli. Çiftli olanlar anca işteyken yada Allah korusun bebek yoğun bakımdaysa falan çift meme için gerekli olur. Allah verir bebek sağlıklı olursa birini zaten emmiş olacak diğerinide pompa boşaltır diye düşünüyorum.