3bebeli1kedili nfssultan1 aminn aminn inşallah rabbim sağ salim yüzlerini görmeyi nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️😘
3babymom yeniklasor ben de salı gidicem şuan 19+6 salı gunu 20+2 oluyor bence uygundur bana doktorum 19/21 haftalarda gidin dedi ben de tam ortasında 20 gibi giderim diye randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alırız 🌸
minikmucizemmmmmmm nfssultan1 canım doktor bize 21.haftads gidin dedi ve başka hastaneye gidicez ücreti 600₺ sen 25₺ ödeyecekmissin on numara yani
nfssultan1 minikmucizemmmmmmm ☺️ Evett dün girdim ama öyle uzun sürmedi :( Ve renkli bir şekilde görmedik sadece organlarına baktı makina 4 boyutlu değil fiyat yükselişi de ondan kaynaklı zaten dedi doktorum sonuç olarak bebeğim de bir sorun olmaması da bana yetti tabi 😊
cileklicookie nfssultan1 hangi sehirdesinjz vallahi gelip orada yaptirayim 25 lirayaa cunku ucak bileti bile dahs ucuz suan burada detaylidna 😪😪😭😭😭
nfssultan1 cileklicookie Ahhh çok haklısınız gerçekten her şey o kadar pahalı ki 🙁 Kahramanmaraşta yaşıyorum ☺️
nfssultan1 cileklicookie Ayyy vallahi çok fazla ya 😲 Allah yardımcımız olsun diyelim bebişler sağlıkla gelsinler de 🤗
Acemianneee08 nfssultan1 19-22. Haftlar arası en yii görüntü ve pozisyon olan hftalar canım ben 19+4 de girdim
_Lavinya nfssultan1 Çok şükür, muhtemelen dediğiniz gibi makineyle alakalı. Sağlıcakla kucağınıza alın☺️