ilknur53- Güzel annelerimm,sezeryeni genel anestezi ile olacağım.Ayılır ayılmaz hemen ağrıları hissediyormusunuz ? Ayılınca hemen ağrı kesici yapmıyorlar mı ? İlk kalkmada beni neler beklıyorr.Süreci deneyimleyenlerden destek istiyorum
Nazilimmmm ilknur53- Hic korkma canım 4 saat uyuşukluk geçiyor 6 saat kadar yemek yiyemiyorum ayağın açılınca hemen ayağa kalk canım acıyor diye yatma ne kadar çok yurursen o kadar çabuk toplanirsin ağrım var dersen iğne yaparlar devlette nasıl bilmiyorum ama özelde böyle
Deletedmom727271 İlk doğumum genel oldu uyanınca elbette ağrıları hissediyorsunuz ama ağrı kesici vuruyorlar etki ediyor hemen. İlk kalkma da biraz zorlanacaksınız ama yürüdükçe alışıyorsunuz 😊
Zeyneptuna Aynen genel anestezi kendinizmi istediniz bende belden vurulan igneden korkuyorum cunku birinci sezaryanimda 5 kere batirdilar igneyi bir turlu uyusturucak yeri bulamadilar
ilknur53- Zeyneptuna ben çok korkuyorum kendım istedim hatta dedim ki ameliyata girerkende bana sakinleştirici yapın
Deletedmom727271 ilknur53- Yaparsın endişe etme. Biraz ağrılı oluyor elbette kalkarken ama inan alışıyorsun ben kalkınca neredeyse hep yürüdüm yatmadım 😊😊
ilknur53- Deletedmom727271 inşallahh bende bir kalkarsam hazır kalkmışken hiç yatmayı düşünmüyorum🤲🏻🥴🥴
ilknur53- Nazilimmmm özele gidiyorum.İnşAllah gücümü toplayıp yüremeye zorlayacağım kendimii.Sanırım ilk günü atlatırsam 2 gün daha rahat kalkarım
ilknur53- Nazilimmmm inşAllah bir an önce doğsun istiyorum çok zor artık ağrılarım var nefes alamıyorum zorlanıyorum hareketleri de bazen canımı acıtıyor böyle hep çıkacakmış gbi baskı oluyor ve ayıptır söylemesi makatım ağrıyor
ilknur53- AynurErdogdu çok korkuyorum panik oluyorum o yüzden komple bayılmak istedim hatta ameliyata girerken bile sakinleştirici yapın dedim kendime hiç güvenmiyorum
adsmom ilknur53- direkt kolumda ağrı kesici serumla uyandım her ağrı hissettiğimde oradan aldım hiç korkmayın ağrı hiiç çekmedim diyebilirim. İlk kalkma zor olsa da öyle anlatılanlar kadar korkunç hikayeler yok merak etmeyin 🥰🥰
ilknur53- adsmom ay inşallahh bana da hemen ağrı kesici takarlar hemen tembihliycem uyanmadan ağrı kesici serumu takın diye.Öyle bir korku sardı ki vücudumu anlatamam😢😢
adsmom ilknur53- hiç korkmayın inanın öyle anlatılan kadar bir şey yok. Ağrı kesici ne zaman isterseniz yapıyorlar zaten + antibiyotik kullanıyorsunuz ilk 1 hafta o yüzden ağrılar olmuyor. Ayağa kalkarken ve yatarken acı oluyo sadece ama o da dayanılmayacak acılar değil.
ilknur53- adsmom çok teşekkür ederim,su gbi aksın gitsin zaman da bende kızıma kavusayım insallah derin ve rahat bir nefes alayım.Allahım bu günlerimizi aratmasın herşey güzel ve hayırlı olsun insalllah