Takasu 38 inci hafta oldum. Allahim bir halsizlik ki hala ayakta durmaya zorlaniyorum. Bi is yapsam kollarim sanki kopcak gibi yanima dusuyo, halsizlikten. Sizde boylemisiniz kizlar. Bu aylarda bu halsizlik normal mi. Haftaya sezeryan olcam, bebege nasil bakcam bilmiyorum.
Perimm Takasu canım aynen şuan yaşadığımı tarif etmişsin bende 38+3 kolum kanadım yerinden oynamıyor..sürekli uyku hali..ama ne mümkün rahat uyku..bu haftalarda normalmiş..dediğin gibi Doğumdan sonra umarım kendimizi daha iyi hissederiz yoksa işimiz zor
Senasehr Takasu canım aynen bende öyleyim bacaklarım bile tutmuyor kemiklerim kırılıyor resmen 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Takasu Perimm aynen raht uyku da yok. Inanir misin bulasik makinesine dort tane tabak koyunca bile yoruluyom, uzanmak yatmak istiyom. Ben dogumdan sonra napcam. Temmuzun basindan beri boyleyim
Perimm eti geçicek inşallah canım bugünlerde geride kalıcak..inşallah Doğumdan sonra enerjimiz yerine gelir..
Nazyun Takasu agrım olmasına rağmen bendede ayrı bi enerji herşey yapmak istiyorum yerimde duramıyorum mutfak dolaplarını kavonozları felan boşalttım fırını sildim dolapları sildim akşam akşam 🤷🏻♀️
GulerDoganAslan Ay cok sevindim sizinde boyle oldugunuza 😂😂😂 iki yastik yuzunu degistirince bile kollarimda derman kalmiyo bebegi nasil ikincam bilmiyorum
Nazyun Perimm yat boşver bir daha bu zamanları nerde bulacaksın bende kurt olduğu için duramıyorum yerimde sonra agrsını çekiyorum boşver yat gitsin 😃
Perimm Nazyun ah kuzum yatarım yatmasınada ev halkı kalabalık bende..nasip olursa 3. Çocuğum olucak..iki tane evde çocuk birde eş..nekadar yatılırki herkesin beklentisi var..Bak haftaya okullar açılıyor çocukların hazırlıkları alışverişleri benim bu halim hepsi üst üste geldi..Kısaca bir arkadaş yazmış demin bu bitkinlik ve yorgunlukla nasıl Doğum yapıcam diye.. bende de öyle doğuma nasıl yardımcı olucam korkusu sardı herşeyden çok bundan korkuyorum laf olsun diye değil ciddi tükendim hiç dermanım Yok😔
Ayco Takasu canım bende 37haftama girdim çok halsizim hiç bişey yapmak istemiyorum hep yatmak istiyorum😞
cennetkokusu Takasu 38. haftaya giriyorum elhamdulillah, henüz öyle bir durum yok ama acaba vücut doğum için kendimizi dinlendirmemiz için sinyal veriyor olabilir mi diye düşündüm. Doğum yorucu bir süreç çünkü, belki güç ve enerji toplamamız için bu oluyordur. 😀