Kizilkafaa 21 haftalıgım, tetanoz aşısı olmadım sağlık ocağından da arayan olmadı.. Geçen kan verirken bayramdan sonra ki hafta arayıp aşı var mı diye sor mutlaka dedi.. Geç Kalmadık değil mi?
-Mediss Kizilkafaa bana doktorum 30. Haftada hastanede olacaksın dedi bekliyorum ama sağlık ocağından 19. Haftada aramışlardı bir görüşün isterseniz
BaLevLat34 Kizilkafaa 19 haftalıkken oldum her sağlık ocagı bir olmuyor hepsi farklı haftalarda da yapıyor geç kaldıgınızı sanmıyorum ama olmadı yarın gidip vurdurun arayıp sormanıza gerek yok aşı oluyor
Ozlm0916 Kizilkafaa ilk doz 20 haftalikken oldum 2. Dozu 24 zaten saglik ocagindada takipte oldugum icin kntrole gittigimde söylemişlerdi
Hamileanne01 Kizilkafaa ilkini 17+6 da yapıldı benimki de bana biraz erken geldi ama erken değil dedi🤷🏻♀️
Ozge Kizilkafaa ben de 2 hafta önce 2. doz için aramadan gittim şansıma aşı yeni gelmiş doktor hemen vuralım gelmişken dedi. Genel bir aşı sıkıntısı var sanırım. Kesinlikle arayın her gün
mirage333 Kizilkafaa benim doktorum 28. Haftadan sonra (30 da büyuk ihtimal) hastanede olucaksın dedi.
mirage333 benimmdunyamm içinde bogmacada olan tetanoz aşısından yaptircakmısım. Saglik ocagindakinde ondan yokmus. Birde bu tek doz