Kızlar merhabalar herkese. Bende doğum hikayemi yazmak istedim. Belki sezeryan isteyen birilerinin içini bir nebze olsa da ferahlatırım😊. Benim hikayem 37+6 da başladı aniden cok az sızıntı şeklinde suyumun gelmesi ile oldu ama ben bunu idrar kaçırdım diye hissettiğim için çokta üstüne düşmeyip uyudum ve sabah 9.30 da lavaboya gittiğim de peçetede kanlı nişanimı gördüm ve hiç ağrım olmadığı için evde bekledim sancılarımın gelmesini. Akşam 6 ya kadar evimde bekledim ve artık hastaneye gidelim dedim eşime.Gittiğimde 0 açıklık denildi ve o an çok moralim bozulmuştu ama suyum geldiği için riske atmamak için doktor yatiş verdi ve suni sancı başladı. Buralara çok girmek istemiyorum herkesin ağrı eşiği farklıdır. Sonuç olarak doktorum eşim ve ben ortak karar sezeryana alınmak oldu. Hemen hazırlıklarım yapıldı ve 45 dakika içinde ameliyatımı olup mis kokulu oğluma kavuştum şükürler olsun Rabbim bütün hamileleri bebek bekleyenleri beklediklerine kavuştursun. Dünyanın en ama en güzel şeyi imiş annelik 😍😇😇spinal sezeryanla ilgili soruları yanıtlarım seve seve 😊