defneninannesi44 Kızlar bebeğim kilo almıyor sizler kilo alması için neler yaptınız ve faydasını gördünüz
K_k1905 defneninannesi44 hergün yulaflı muzlu yogurt, kabak çekirdeği, ıspanak aşırı kilo yapıyor hemen deneyin çok şükür biz haftamız dan önde gidiyoruz
Nskyhn defneninannesi44 ben daha 18 haftalığım ama doktor maşallah demişti. Her gün tahin pekmez yiyorum tatlı kaşığı ile 5-6 kaşık. Her gün 2 tane muz yiyorum çünkü başka bir şey yiyemiyorum. Ceviz çok yiyorum. Bı de kaşar peyniri çok tüketiyordum meğer bunların hepsi bebeğe yarıyormuş ben bilmeden yiyordum her gün haşlanmış yumurta yiyorum mutlaka
guzel_anne1 defneninannesi44 canım kahvaltı da mutlaka yumurta 1 bardak süt kaşar peyniri yemeğe özen göster. Yumurtanın her türlüsü 👌🏻 Olabilir. Gün içerisinde muz elma ve yoğurt, ceviz kabak çekirdeği, bunlar felaket kilo aldırıyor ama düzenli ye
Poyras K_k1905 yalnız haftanızdan önce gitmeniz de doğru değil haftasıyla kilosunun uyumlu olmasını istiyor doktorlar
BerilDerin Soda falan diyenler var da ben 0 kalori olan şeylerin bebeğe ne alaka olarak kilo yaptığını bir Türlü anlamıyorum 🤣
defneninannesi44 guzel_anne1 elma yoğurt dışında hepsini her gün tüketiyorum ama kilo almıyor biraz daha dikkat etmeliyim galiba
Nskyhn defneninannesi44 o zaman çocuğun yapısı öyle ilerleyen zamanda alır bence çok kendini de zorlayıp strese sokma 🧚
Nskyhn defneninannesi44 ya lütfen tedirgin olma çocuğun zayıf doğmasından bir şey olmaz saglikliysa hiçbir şey olmaz kendine stres yapma lütfen çocukta sende bundan etkilenmeyin 🙏🙏
defneninannesi44 Nskyhn şuan sağlık konusunda bir sıkıntı yok Allah’a şükür tek şey kilo ve boy o da biraz daha dikkat edeceğim inşallah düzelir
Poyras Tatlı kaşığı ile pekmez iç istersende yoğurda dök günlük yumurta haşla kahvaltıda kaşarı tüket süt içebilirsen yatmadan önce iç meyveyi bol bol tüket
defneninannesi44 Poyras bunları genel olarak yapıyorum biraz miktarı artırarak deneyeyim inşallah faydalı olur ya