Melekk11 21 haftalık olduk ben sürekli acıkıyorum ya yiyorum yine açım bu gidişler 100 kilo doğuma gidicem sizdede aynı mı
Sehrbnon12 Melekk11 bende yiyemiyorum 😥😂 cok az yiyorum doyuyorum 9 haftalık olduk ikizlerimle ama hala iştahım açılmadı yaaaaa
Tatlisannedilekk Melekk11 27haftalığım bende aynıyım midemde delik var sanki yiyorum doymuyorum hele sürekli tatlı yiyorum🤦🏻♀️🙈
Sema42 Melekk11 en son gittiğimde 3 kilo almıştım şuan ne durumdayım bilmiyorum evde baskül yok 16sında detaylıya giricem bakalım o zaman
Pelinakcn Melekk11 ben şu an 20.haftadayım en son 5 kilo almıştım ama bence şimdi bi 7 falan olmuştur
Melekk11 Sehrbnon12 3 aya kadar bende öyleydim yiyemedim hatta 4 kilo verdim 3 ay bitti bir açıldım böyle oldum 😂
Melismelo 16.haftadayım 15. Haftanın sonuna doğru başladı bende😢 birden bşre midem kazınmaya başlıyor yemesem midem bulanıyor 🥴 kesin 100 kilo olurum bu gidişle😩
edis22 Melekk11 ben ilk 3 ay oyleydim. Doymak nedir bilmiyordum surekli yiyordum 10dk sonra acikiyordum tekrar o yuzden baya kilo aldim ilk 3 ayda. 53 kiloyken simdi 29+2deyim 64 kiloyum