reyhan12 6+1 haftalik hamileyim çok acıkıyorum 1 saat once yemek yiyorum 1 saat sonra midem kazınıyor bulantim falan cok yok ama sürekli acıkıyorumm sizlerinde böyle oluyormu ilk gebeliğim yavaş yavaş bilgileniyorum 🤭
Cananyildiz reyhan12 Ben çok iştahsızdm 14. Haftadan sonra iştahım açıldı 😂 Herkesin farklı geçiyor tabi
15ysr11 reyhan12 Böyle olmak isterimmm 🥺 Aç geziyorum resmen yiyemiyorum içemiyorum rahatça bulantı halsizlik çok fazla
Smyye1B reyhan12 ilk etapta benimde iştahım çok açıktı sürekli yemek yeme hissi vardı. Sonra sonra normale döndüü. Yada ben yemek yemeye alıştım 🤭🤗
Heyla reyhan12 Ay ne güzel bende bir şey canım istese de yesem keşke diyorum sıfır iştah bulantı yanında çok kötü geçiyor millet kilo alır ben zayıflıyorum 😅
Cananyildiz 15ysr11 geçiyor merak etmeyin bende hic sağlıkla beslenemedim kustum aşırı halsizdim ama 14. Haftadan sonra hepsi geçiyor
15ysr11 Cananyildiz Daha 7 haftam var yani insallah düzeleyim bebeği besleyebileyimde yapcak bisey yok çekerim 🥺
Cananyildiz 15ysr11 banada eşim sürekli kızıyordu ama elimde değildi yani bebekte zaten bir sorun olmuyor o besleniyodur siz merak etmeyin 🥰
Erayhilal reyhan12 oyyy bende oyleydim vala carsamba doguma gitcem hala oyleyim sanki hicbisey yememis gibiyim😀