ElanurEflin_23 Merhabalar kizlar ayva yemek bebeği güzelleştirirmis bu konuda bı tecrübesi olan varmı bende gebeliğin ortasına kadar bol bol ayva tükettim 🤣🤣
Busra2365 ElanurEflin_23 peygamber efendimiz söylemiş gebe kadınlar ayva tüketsin diye böyle bir şey duymuştum büyük ihtimalle bu da bebek güzelleşir bebeğin gamzesi olur diye rivayetler oluşturdu ama inanırım bende ilk aylarda tükettim sevdiğim meyve olsaydı çok tüketirdim 😂
Suleermz ElanurEflin_23 hamileliğim başından beri tüketiyorum valla uygulamaya göre son 11 gün bakacaz kızçem güzel olacak mı 🤗
bussraozturk ElanurEflin_23 evet peygamber efendimiz bir kavme çocuklarınız güzel olsun istiyorsanız ayva yiyin demiş ve ayrıca yüz ve huy güzelliği olsun istiyorsanız her zaman Yusuf süresi dinleyin😊
Smyye1B ElanurEflin_23 Yaa ben çok yedim ultrason görüntüsünde bile çok güzel benim bebe 🤭Kız güzeli gibi geliyor bana vallahi 🥰🥰😅
Sehrbnon12 ElanurEflin_23 benim kaynanam da elmayı yüzüne sür sonra ye der gamzeli olsun bebekler diye sürekli elma yedirir sagolsun saglıklı bi meyve bide bende yaparım öyle yani yalan mı degilmi bilmiyorum ama yapıyorum 😂😂