aylinpalaa Kızlar bebek arabasını almak için çok mu erken? 22+3üm ama fiyatlar malum çok çabuk yükseliyor hazır 5.ayı bitirmişken fiyatlar da daha fazla uçmadan 2 hafta öncesine kadar 600₺ daha ucuz olan arabayı bi an önce almak mantıklı geliyor. Sizce?🥹
Yesim96 aylinpalaa ben odasını bile aldım biliyorum erken ama dediğin gibi fiyatlar yükseliyor bende 25 haftamdaym😊
DurununAnnesi2403 aylinpalaa kesinlikle alın ben detaylıda emin olduktan sonra kıyafetler dahil her şeyi aldım hemen hemen. Ne zaman geri dönüp baksam fiyatları artmış halde görüyorum çok acı.
Bayancorek aylinpalaa 22+1 im. Bence hiç de erken değil. Gidip inceleyecek vaktim yok bu aralar, yoksa bende gidip alacağım direk. En son istediğim model 3000 di şuan 4 buçuk olmuş mesela. Bekledikçe hep zarar. 🤷🏼♀️
Birgul aylinpalaa bence de Alabilirsiniz gerçekten her an artıyor, bende 25. Hafta da indirime girmişti almıştım.
aylinpalaa DurununAnnesi2403 bende detaylıda cinsiyetini öğrendikten sonra başlamak istedim bakalım çok teşekkür ederim yorumunuz için🌸
mirage333 aylinpalaa ben erkenden aldım nasil olsa alincak diye. Hergun zam geliyor. 26+5 iz eksigimiz yok denecek kadar az.
Ozge aylinpalaa 12. Haftada aldım bebek arabasını koyu gri hem kıza hem de erkeğe olur diye. Geç değil bence
aylinpalaa Ozge işte etrafımdakilere göre herşey için çok erken ama fiyatlar çok çabuk yükseliyor ben de almaya karar verdim. Teşekkür ederim yorumunuz için🤲🏻
Ozge aylinpalaa alın tabi ben şimdi 27deyim 1000tl artmış benim aldığım araba. İki fiyat arasında 3ay var resmen.
Usnac1995 Bende daha 19 dayım ama pişman oldum almadığım şeylere. Elele park beşik alıcaktım 1600 falandı 1900 olmuş bir kaç haftada. Şimdide indirim olur ümidiyle bekliyorum bakalım 😀
aylinpalaa Deletedmom2265 bizim de bi kaç parça kıyafet dışında çok eksiğimiz var başlasak iyi olacak🤗