Nealakasivarrr Haftaya vajinal muayene yapıcam dedi. Sizce yaptırmalımıyım? Yoksa herşeyi akışına bırakıp geleceği zamanı kendisi belirlesin diye beklemeli miyim?
Duy_gu Nealakasivarrr vajinal muane açıklığa bakıyor canım ondan sonra kesin doğum başlıyor diye bişey yok yani herkesi tetiklemiuor dokdor bakılması gerektiğini söylüyor ise yapdır bence
Diloss_14 Nealakasivarrr Derya hanıma takiplisiniz sanırım. 38 de mi çatı muayenesi yapıyor ben 38 diye biliyordum ama
Annesininportakali53 Nealakasivarrr valla bana normal geldi arkadaşım tam 37 haftalikken 4200 doğurdu 🤦♀️😃 maşallah…
Nealakasivarrr Duy_gu o rutin olarak bakıcam dedi. Birde cinsellik konusunu açtım hocam sıkıntı olurmu yaşasam diye… Hayır sıkıntı olmaz aksine hızlandırabilir dedi.
Duy_gu Nealakasivarrr aynen öyle çoğu dokdor öneriyor zatn ben devlete takipliyim vajinal muane yapmıyor keske yapsa baksa açıklığıma ama son zamana kadar bakmıyom dedi
Nealakasivarrr Duy_gu devlet prosedürlerle ilerlediği için yapmıyor. Acaba yapılmaması daha mı sağlıklı
Duy_gu Nealakasivarrr hafta küçük iken tabiki öyle ama haftam 39benim en azından açıklığa bakması gerekir di
Nealakasivarrr Diloss_14 ben 37+2 idim canım muayene olduğumda. Haftaya kesin vajinal tuşe yapıcam hazırlıklı ol dedi ahsgsghaja😁 yani bebiş gelebilir diyo
Nealakasivarrr Serapcemre işte bende istemiyorum zorlanmak. Annelere de günah… Kilosu herşeyi iyiysen 38. Haftada gelsin diye umuyorum
minisinannesiiii Nealakasivarrr kilolu olsun toparlanmasi daha kolay benimki de 3600 doğmuştu akışına bırakın bence taa 6.ayda doğum pozisyonundaydi herşeyim normal doğuma uygundu 7 cm açılmam vardı sezeryan oldum doğum şeklini zaten bebek belirliyo
Nealakasivarrr minisinannesiiii kayınvalidem ve annem yaptırma vajinal muayene dediler bebek kendisi gelmesi gereken zamanda gelsin dediler. Kafamı çok karıştırdılar ya
minisinannesiiii Nealakasivarrr bazılarında kanama oluyo bencede yaptırmayın sancınız gelince gidersiniz ona göre yol izlerler zaten tabi siz bilirsiniz
Tospikannesiiiii Nealakasivarrr vajinal muayene olunca bebek gelmiyor ki yani öyle olsa ben 37 den 40 a 3 4 defa oldum gelmedi hiç açılma yoktu 40 +2 de birden geldi 😊
icegul Nealakasivarrr benim zaten erken doğum riskim vardı 30 haftadan itibaren. Sık sık vajinal muayene oldum ama açılma 36.haftada başladı. 1cm oldu bikaç gün öyle kaldı. 36+6 da ilerledi ancak. 37+0 da da doğdu
haklisinesracim Nealakasivarrr benim 38. Haftamda 4.200 gözükmüştü doğdu ve 3700. Son haftalarda kilo almazlar pek. Siz bilirsiniz yine de.