bebek49 Merhaba arkadaşlar benim bir kac gündür bebek hareketleri yok denecek kadar var gündüzleri 28+6 haflatik oldu ama gece tekme değilde hareketlerini hissediyorum bir şey mi var diye çok korkuyorum sizce normal mi
Nuresmq bebek49 benimde öyle oluyordu kuzum 31 haftaya girdim durmuyor kuzu o günlük yoğunluğuna bağlı
Duy_gu bebek49 çok normal canım bazen çok hareketli olur bazen az hareket eder yerleri de daralıyor benim kızımda öyleydi gece daha aktif olur Du uyku düzenini ona göre ayarlamıs olabilir o haftalar da uykusu düzene girmiş oluyor bebeğin
Smgesmge bebek49 26+2 bizde de bir gün aşırı hareketli iki gün durgunlaşıyor. Hareketleri çok dengesiz. Genelde süre 2 günü bulunca ben de endişeleniyorum bir şey mi oldu diye. Sonra yeniden hareketlenince rahatlıyorum 🥹🥹
bebek49 Nuresmq teşekkür ederim canim ilk gebelik başımdan 3 gebelik geçti nasip olmadı ondan korkuyorum gerci o ilk aylardı ya kalp atisi olmadı yada dış gebelik oldu
bebek49 Duy_gu inşallah canım pazartesi günü kontrol var normalde yarın kontrol ama pazartesi günü gideceğim
bebek49 Nuresmq benden hemen sağlık ocagina gidiyorum hissetmediğim zaman ama bu hafta cok yavaşladı anlamadım