Zehraa12 Kızlar 14.haftamdayım renkli ultrason istiyorum belli olsun istiyorum her yeri sizce yaptırmali miyim
eslemesila Zehraa12 14. Haftada renkli ultrason yapılmaz en erken 18. Haftada ama en iyisi 23 Haftada yapilir
-MinikveAnnesi- Zehraa12 devleti bilmiyorum ama özelde bir doktora gidiyorsanız hem renkli hem siyah gösteriyor zaten bu haftalarda sizin ayrı yaptırabileceginiz birsey degil
Pineapplee Zehraa12 renkli dediğiniz 3 boyutluysa bizim doktorda en basindan beri ikisindede gösteriyor 15. Haftada yüzü bile gayet belliydi ☺️ Yüzünü gördük cinsiyet hala belli değil orasi ayri 😂😂💁🏻♀️
Dilara_97 Zehraa12 biraz daha beklemeniz gerekir onun için ben 18+3 günlük ikizlere hamileyim 17×3 te 1 tanesini görebildik sadece zamanı gelince doktorunuz gösterir zaten
Usnac1995 -MinikveAnnesi- ben 19. Haftadyaım daha bir kere renkli göstermedi. Kendimmi istemeliyim üzülürüm valla çünkü normalde bile hiç net güzem görüntüler vermiyor doktor
-MinikveAnnesi- Usnac1995 özele mi gidiyorsunuz ? Bilmiyorum hastaneden hastaneye mi degisiyor ama bizimki 12. Haftadan beri hem renkli hem siyah beyaz gösteriyor. Bir sorun isterseniz gittiginizde