Gksuaydn Bende bugün 19 haftalık oldum hareket 1-2 kez hissettim sonrasında kalp atışı gibi şeyler oluyo😁😁 bulantılar benimde geçmedi kusmalar geçti ama hala tiksinmeler felan devam ediyor . Bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah önemli olan bu 🙏
Gamze-28 Usnac1995 ilişkiye girerken dikkat edin yane daha nazik olun bence çok sık değilde ara ara benimde enfeksiyon çıkmıştı bide karın agrım olmuştu doktorum kanama varmı dedi ilişkiyi kesin bir süre dedi sonradan başladık bide prezervatif kullanmaya başladım enfeksiyon ondan BİLe bulaşabiliyormuş
Usnac1995 Gamze-28 evet evet haftada bir ve daha nazik olmasına dikkat ediyorum ama prezervatif işin içine girince biz de o iş olmuyor. Hijyene dikkat edersek sorun olur mu acaba. Soracağım doktora bakalım 😊
Usnac1995 Zuhalsebu bende hijyenik olursa sorun olmaz diye düşünüyordum ama bir yandan sa korkuyorum. Eşim prezervatife alışamadı bir türlü. Bakalım ne yapacağız 😂
Gamze-28 Usnac1995 aslında kullanılsa onun rahatlığı daha fazla istedigin kadar hijyenik ol daha hijyen olunuyor bende ilk öyle düşündüm ama daha sonra değişen bişey olmadı kullanmadığım süreçte inşallah gene bişey olmaz ama ev işlerindendir dikkat et bence birtek ilişkiden değildir belki kanaman hareketlerinden ağır bişeyden dolayı BİLe olabilir
Usnac1995 Sevgi0478 ama bir kere oldu ve şimdide varla yok arası seğirme gibi bir şey oluyor. artık hissetmek istiyorum ‘ korkuyorum bir şey mi oldu diye. daha çok erken dimi, gereksiz evham yapıyorum sanırım:) 18+6 yım
Usnac1995 Gamze-28 10. Haftada kanama olduğunda evi güzel bir temizlemiştim. Belim 2 gün bayağı ağrıdı zaten sonrasında oldu kanama. 2 ay geçti hala tuvalete korkuyla gidiyorum. Allah hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Sevgi0478 Usnac1995 tabiki gereksiz evham yapıyorsun bu çok normal bişey hatta içini rahatlatmak istiyorsan acil kısmına doğuma görün kalp atışını dinletirler.Kusuruma bakmayın çok geç cevap verdim uygulamaya vakit bulup giremiyordum
Gamze-28 Usnac1995 belli oldu şimdi canım sakın unutma normal hamilelikte bile bu gibi durumlar olabilir sonuçta bir can taşıyorsun oyuzden artık bence dikkatli iş yap ben eczacılık yaptım bana bu sebebden hastalarım gelirdi çok bu gibi burunlar yüzünden tedavi görenler oluyordu dert etme sıkıntı yapma kendine bundan sonra dikkat edersin sorun olmaz inşallah ☺️
Zuhalsebu Nazzsahann sende enfeksiyon olması veya eşinden enfeksiyon olup sana bulaşması gibi durumlar için tavsiye ediyorlar anladığım kadarıyla yoksa benim de kesin bir bilgim yok
BrcnSym 19+0 Gebelik başlangıcından beri idrar yolu enfeksiyonum var. Şu aralar kasık ağrılarım yok denecek kadar daha hafif şükür. Hafta başlayan burun tıkanıklığım katlanarak devam ediyor maalesef 😔 Bir de şiddetli bel ağrılarım var, bel destek yastığı aldım bir nebze faydası var çok şükür.. Bebişi henüz hissedemedim Fazla kilo ile hamile kaldığım için biraz daha geç hissedeceğimi düşünüyor, merakla bekliyorum o ilk kıpırdamayı 😍
Havvauslu Nazzsahann 21+0 dan merhaba hareketlerini hissediyorum hatta eşime elini koydurdum geçende o bile hissetti gün içinde 4 5 kez hissediyorum diyebilirim bi ağırlık var birkaç gündür üstümde hamilelikten midir bilmiyorum hiç ayağa kalkcak halim yok
2koftemom Nazzsahann ay benımde alaturka mı diyorlar wc oturuyorum vajinamda agırlık var sanki yer cekimi aşagı cekiyor beş agrısı kasık agrıısı vajina bölgesi komple çabuk yoruluuorum yaw ayakta ’çok kalamıyorum
2koftemom Nazzsahann aynen bende pıt bişy hıseder gibiyim ama kısa sürüyor hisediyorum dokununca duruyor daha güçlü degil galiba göbek varmı sizdr