yagmurrrra Kızlar napıyorsunuz bulantılar geçtimi? 3lü test ve detaylı yaptırıcak mısınız ve fiyatı ne? Hareketlerini hisseden varmı? Doktor kontrolüne ne zaman gidiceksiniz? Alışverişe başladınız mı? Kış bebeği için kaç takım kıyafet zıbın vs alıcaksınız?
Nur_1 yagmurrrra alışverişe erken başlamıştım şuan beşik bebek arabası şampuanı bez ıslak mendili pişik kremi felan kaldi gerisini bitirdim Doktora 20 sinde gidicez Hareketi daha hissedemedim 17+5 iz Kıyafet olarak örnek veriyorum 5 uzun kol 5 kısa kol zıbın aldım biraz da evin sıcaklığına bağlı aldım çok sıcak oluyo evim takım olarak 15 tane felan takım var sanırım sayı olarak hatirlayamadim ama kimisi 2 li kimisi 3 lü kimisi 5 li kimisi 7 li takım 2 tane de hastane çıkışı var❤️ Artık kavusalim istiyoruuuum🥲
Tgrtkrt yagmurrrra çok şükür bulantılarım azaldı doktorum kız olduğunu söyledi ve ufak ufak bazı alışverişlere başladım ben bebeğimin hareketlerini artık küçük küçük hissedebiliyorum 16+0 haftamdayım
Archenemy_56 yagmurrrra 15+5 olduk biz de 2.gebeliğim nasipse yine oğlum olacak 😊 haftaya randevum var 3lü tarama düşünmüyorum ama doktor ne der bilemiyorum hareketlerini de 13.haftada hafif hafif hissediyordum şuan çok net 😊 düzenli değil tabi bazı günler çok az bazı günler çok net hissediyorum bulantım hafifledi baya kusmuyorum en azından ama hala tam olarak geçmedi
Pineapplee yagmurrrra merhaba bizde 18 deyiz 3 lu testi yaptirmiycaz ama detayli ultrasonu yaptiricaz Hareketlerini hala hissedemedimm Kontrole 20. Haftada gidicez Alışverişi bitirdik bile sayilabilir ama kıyafet asla yetmiyor diyorlar bilemiyorum ☺️💁🏻♀️
Melisakplnn Ndnz kese dışındaysa neden kafya takıyorsun. Üzülme bende aynısı geçirdim kese dışındaydı çok şükür geçer biz 20 hftalık olduk bile ağır işlerden kaçın doktor bana dışarı çıkmayı bile yasaklamıştı dikkat et geçecek inşallah 💋
Sulekaara Haftayım ve hep sıfır bulantı, hiç yaşamadım 😀 19 mayısda doktor randevum İkili tarama testi sonrası üçlü taramaya gerek duymadı doktorum ve ikiliye 300 TL verdim Hareketleri hissetmedim hiç 😊 Alışverişe hep başladım 14. Haftada kız olduğunu öğrendim hevesim olan herşeyi aldım 😍🐥
yagmurrrra Sulekaara benim en başından beri bulantı ve hala sabah kusmalarım devam.. 15+5 bende alışverişe başladım
eminemre99 Sulekaara canım bende 16 haftadayim Allah’ım inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza almayi nasip eder. Peki size bir şey sorsam detaylı ultrasyon ne zan oluyorsunuz olursankz ilk kendk doktorunuz sonra radyoloji doktoru bakıyor değil mi canım
Ndnz Melisakplnn ya çok teşekkür ederim melisa hanım , 5 cm di Kanama alanı kapandı demişti tekrar 7 cmlil bir alan oluşmuş o yüZden bide çalışam biriyim özel sektörde üzüldüm biraz fazla
pediatrihemsiresi Üçlü test yaptırmıcam fetal eko ve anomali taraması için çalıştığım üniversite hastanesinden randevu aldım onu yaptırıcam. Doktor kontrolümüz yarın inşallah cinsiyetini öğrenicez. Kanz marka park yatak beşik ve mama sandalyesi aldım sadece
yagmurrrra Tgrtkrt benim sabah kusmalarım devam ediyor ben dün böyle karnımda minik bir elektirik çarpması gibi bişey hissettim sanki içimde bişey vurdu hareket etti ama haraket hissetmiyorum anlatması güçç..😂
yagmurrrra Archenemy_56 bizde 15+5 sabah bulantıları devam her sabah kusuyorum fiks.. erkek bebiş benimde 13. Haftada belli oldu. Dün ilk defa karnımda alt tarafta böyle içimde bişey olduğunu hissettim böyle elektirik çarpması gibi ama hareket vs hissetmiyorum daha anlatması güç.. 2li testi yaptırmadım o yüzden 3lü ve detaylıyı yaptırıcam
yagmurrrra Pineapplee ben 2li testi yaptırmadığım için 3lüyü yaptırıcam bide detaylıyı. Birçok kişide yenidoğan aldıklarım elimde patladı sadece 2 hafta giydirdim birkaç kere sonra olmadı birçoğunuda giydirmedim diyenlerde çok var bilemiyorruuummmm
cileklicookie yagmurrrra 16 haftalik canim. 3lü gerek duymuyorum detayli yaptiricam devlette sira kovaliyorum ama sanirim bulamicam özelde 900 ücret istiyor cok valla napcam bilmiyom. 2 yasinda kizim var ondan kalan bi cok sey var besik araba ana kucagi vs hic birini yeni almicam cinsiyeti henuz bilmiyorum belli degil belli olunca 3-5 zibin takimi hastane cikisi falan alirim onun disinda biberon emzik vs gibi kisisel seyleri yeniden alicam onlarda cok tutmaz zaten.
Archenemy_56 yagmurrrra ilk gebelikte insan emin olamıyor acaba bebek mi diye 😊 ama bebektir muhtemel yurt dışında aslında 2li 3lü tarama yapılmıyormuş ama bizde hala yapılıyor güzel haberler alırız inş
Melisakplnn Ndnz oda geçecek inşallah 🤗 ani hareketlerden kaçın uzanmalı hareketleri asla yapma prensesler gibi kendine dikkat et 💋💋
caglaolmeZ yagmurrrra 16+4 ikili ve üçlüyü yaptırdım sonuçlar güzel çıktı şükür. Hareket hissetmiyorum sadece kasık ağrım oluyor inşallah normaldir 🤲 cinsiyet kız çok ufak tefek evet basladim
yagmurrrra caglaolmeZ 3lü testi ne kadara yaptırdınız? Birde ne yapıyolar tam olarak? Nerden randevu aldınız
Pineapplee yagmurrrra ben 2 li yide yaptırmamıştım. Kıyafet konusunda bazilari hic yetişmiyor diyor bazıları da bebek hemen büyüyor hic giyilmiyor diyor bebeğe göre değişiyor heralde 😂