Melo27 Mersin’de memnun kaldığınız doktorlar var mı hanımlar? Doğuma 7 hafta kaldı Mersin’de yaşamıyorum ama orda doğum yapacağım doktor seçemiyorum🙏
Masalsu Melo27 birde canım önceden Mersin de özel su hastanesi Tuğrul ersöz doktor var ona gitmiştim kendisi çok iyi sevecen Mersin’de çoğu kişi önerirdi onu oda iyi araştır istersen
MerveeD Melo27 Forum Yaşam hastanesinden Ahmet ısıktana gdyrm İlk bastan beri ve 38 haftalıgım dogumumu da orda yapacagım kısmet olursa tecrubeli cok ıyı bir doktor
dml33 Melo27 city hospital türkan saymaza gidiyorm çok memnunm ilgili sempatik bi kadın 155 tl muayene doğumda 4 bin haziranda zam gelckms ama
Hasret47 Orta Doğu Aysun savaş efesoy tek geçerim bir kere muane olunca ne demek istediğimi anlicaksiiz
maman-es Yenişehir hastanesi Ergün Eser tavsiye edebilirim. Tüm yakınlarım kendisine gidiyor ben Mersin’de olmama rağmen tüm sorularıma cevap veriyor. İlgili bir doktor 🙋🏻♀️
Hasret47 MerveeD 20 25 dk muaesi sürüyor muane ücreti 235 ben sezeryan olacağımı 3750 sezeryan ücreti
Aeds Forum Yaşam Hastanesi Semra Vezir 2.gebeliğim gözüm kapalı tek tercihim hamile psikolojisine hakim halden anlıyor. Muayene ücreti 185₺🤗