Prensesmelek Brandy ben 3 ay kullandm kalamadm mlsf:( fakat famera ve çatlatma iğnedi ile ilk ay kaldm çok şükür🤲
Bebegimizolsun Brandy 2 sefer tek klomen kullandım kalmadım 1 sefer klomen+ovitrelle(çatlatma iğnesi) oldum 4-5 yumurta gelişti ama gene çatlamadı gene hamile olamadım Aksilik 3 ay kullandım diye baya kilo aldım
Brandy Bende 3.ayimklomen de Yumurta gelişiyor buyuyor fakat çatlama gerçekleşmiyordu bu ay ilk defa İğne yaptim çatlatmıstır ins.igne cok umutlastirdi beni
Meleq Brandy klomen ile ilk ay negatifi görüp ikinci ayımda hamile kaldım.. iki ay da birden fazla yumurtam geliştiği ve çoğul gebelikten korktuğum için çatlatma iğnesi düşünmedik
Brandy Meleq benimde 2 yumurtam gelişmişti cogul gebelikolabilir dedi doktor ben igne yaptim ama tek gebelik olusmustu
Meleq Brandy hayırlısı böyleymiş canım..ben daha önce 24 haftalık erken doğumla ikizlerimi kaybettim 4 yumurtam gelişmişti iğneyi vurulsam çoğul gebelik kaçınılmazdı şükür tek gebelik oluştu..
Brandy Brandy Bu postu açtığım ay hamileymoso ama malesef tutanamadi düşükle sonuclandi. Simdi tekrar yeni umutlarla ins. İsteyen herkesin hayirli saglikli kolay hamilelikleri bebisleri olur🌸🥹
excitedmom- Brandy ben sadece Klomen kullandim kendiliğinden catlamak üzere dediği için catlatma ignesi olmadim bugün bat gunum kahverengi leke geldi ben elendim bu ay😔
Brglyksk_ Brandy klomen kullandım 2 yumurtam çatladı ama hamile kalamamıştım eşimde ve bende bir sorun yoktu