Merikooo Merhaba Arkadaşlar ben 34+0 haftalık hamileyim sağ kasigim ve belim çok ağrıyor bebekte Dr doğum pozisyonda demişti karnım sürekli sert benim ama normalde mide tarafı sertti dünden beri bebeğin sertliğini karın alt bölgesinde hissediyorum çok sert bu erken doğum belirtisi mi
Kubraygun_ Merikooo kuzum zaten bu haftalarda başlıyor doğum belirtileri ama hemen doğum gerçekleşmiyor ben 37 haftalığım 1 haftadır geçmeyen ağrım sızım var arife günü de doğum sancılarım oldu 2 tane ciğer geliştirici yaptılar şu an hala doğumu bekliyorum yani telaşa kapılma bu şekilde 1 ay bile geçiren var
MelikeGngr Merikooo Benim İlk gebeliğimde 36. Haftada şiddetli bel ağrım ve mide bulantım olmuştu sonuç 36. Haftada normal bi doğum yaptım
Gzm-- Merikooo ben de 34+4um.dun hicbisey yoktu bu sabah birden agirlasti ciddilesti sanki.karnim sekilden sekile giriyor.diklesiyor.ara ara gelip giden igne sokmasi gibi seyler hissediyorum.ilk hamilelikte boyle olmamisti simdi degisik geliyor korktum erken mi helecek diye ama ins gelmez 37yi goreyim en azindan 🤲
Masalelif Kubraygun_ merhabalar bende ciğer geliştirici oldum sizce vır sakıncası var mı acaba bebegin zekasını falan etkiliyormus diyolar
Merikooo Kasık ağrım çok bide bebeği aşağıda sertliğini his edince acaba bu doğum belirtisi mi diye düşündüm
Bbernaa Merikooo dün aynısını bende yaşadım 33+6 da hemen nst çektiler yalancı sancı dedi doktor ama hala belimde ağrı var sanırım geçmeyecek doğuma kadar 🥲
Merikooo Masalelif valla hiç bir fikrim yok ama çogu kişide vuruluyo bir sorun yaşamıyorlar bı sakınca olsaydı Dr yapmazdı içini ferah tut
tucedmrtas 34+0 bugün, markete gittim yürürken sertleşti içimde eve zor geldim hala uzamıyorum geçmiyor sancım sanırım bir müddet bu şekil devam edecek. Geçmezse hastaneye giderim umarım erken doğum olmaz