Sinemmmonurr Kızlar yenidoğan İçin hangi ıslak mendil markasını öneriyorsunuz. Yasa hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz
Gzm-- Sinemmmonurr yeni dogdugunda pamuk kullanicam hemen tenine islak havlu degdirmek bana dogru gelmiyor.ilk kizimda da oyle yapmistim.en azindan 1 aylik olana kadar pamuk, sonra prima yenidogan kokusuz islak havlu kullanicam
Bayancorek Sinemmmonurr ilk haftalarda pamuk ile temizleyeceğim, sonrası için sleepy stokladım. Belki denk gelirse uni baby yenidoğan alırım birde. Sleepy i beğendim ama, dokusu ve kalitesi çok güzel.
mervesglm Gzm-- bende istemediğim için aldığım ıslak mendillerin suyunu sıkıp sudan geçirdim öyle kullanıyorum. Pamuk yetiştiremedim. Belki fikir olur sizede.
Gzm-- Eslem_1 ebebekte kare pamuklar var.temiz ilik suyla islatip siliyorsunuz o kadar.tum vucuda kullanilir neden olmasin
mhmmddgc Sinemmmonurr İlk doğduğunda pamukla temizlemiştim uzun bir süre sonra sleppy aldım bir süre sonra pişik yaptı tüm ıslak mendilleri denedim en son a 101 in sofia kalmıştı onda pişik olmadı😂kızım 23 aylık bu arada
benito Sinemmmonurr baby turco yenidoğan kullanacağım. Denemek için aldım, gerçekten sulu pamuk resmen, çok doğal. İçeriğinde de hiç kimyasal yok. Sadece pamuk, su ve zeytinyağı var
Gzm-- mervesglm olabilir ama epeyce pamugum var yeterli gelir bana diye dusunuyorum.zamaninda cok almisim da😄
Handeee2 Sinemmmonurr ilk başta pamukla başladım sonra kızım kolik olunca ıslak mendile döndüm 😒 ama baby turconun ki gayet güzel
Twinmama46 gunesligun salatalık sütü olanmı acaba resmî varmı bende sleepy natural almayı düşünüyorum da😊