ElifGuven zLemataLca benim dr um 1 hafta 10 gün önce yaparız demişti 36 haftalığım ☺️ Ama ne zaman olur bilmem genelde 2. Sezeryan erken oluyor çünkü kasılma olmaması lazım
Edbanne zLemataLca 38+5’te olacak benimki de. Aslında 38’de alalım dedi ama oğlumun okulunun ilk günü.1.sınıfa başlayacak, yanında olmak istiyorum dedim. Umarım bekler bebek dedi, güldü doktorum. Bakalım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😅
Ayco zLemataLca benimde ikinci sezaryan doktor bana bugun gun vercek bakalım 37 haftalıkyım 39 olsun isterim bebgim biraz daha genişsin diye tabi erken gelmezse☺️
Emine2012 Ben kismetse yarin olucam 38+1 de yani. Doktorum 38+3 te falan yapalim dedi sonra pazartesiye kararlastirdik
Rmyskrkus Ilk bebeğim normalden acil sezeryan e döndü 38+4 tu bu bebeğim için 38 +2 ye gün verdi fakat bu cuma 36+0 da alınacak
Elcnerdgn 40+0hafta üzerinden hesaplarsak 2hafta öncesi alıyorlar sezeryana genelde 15gün öne çektiğimizde 38haftada genelde yapıyorlar ama bilemedm bizimde daha günümüz verilmedi
ElifGuven Nurdddd YamacDemirinAnnesi Acaba kaç sene geçti ilk doğumunuzdan ona göre mi yapıyorlar öyle acaba
YamacDemirinAnnesi ElifGuven Ben sabah o uyku haliyle ilk okudum şimdi bakınca iki sezaryen yazısı olduğunun farkına vardım 🤣
Rmyskrkus Meryem_karaca bebek normal doğum kanalına girmiş doğum sancıları başladı 10 gün yatış verdi 36+0 olmuş olacak kilosu da iyi alacak oyuzden
kelebegim Kizlar bizimde bebek ters ilk hamileligim 39+3 haftaligiz suan dr.m haftya alalim belki doner dedi cokmu gec