Aleyna8 Merhaba 🤍 Ben 11 haftalık hamileyim. 2. Bebeğim olacak inşallah. Kızımda hep kız hissediyordum. Rüyamda kız bebek görüyordum 😅 Şuan ise erkek hissediyorum. Erkek Bebek annelerinin hamileliği kolay geçer derler. Ne bulantim var ne başka bir zorluk 3. Ay olmasına rağmen. Sizlerde durum neler
Smyye1B Aleyna8 0 hamilelik belirtisi yaşadım çok rahatım hamile gibi değilim sadece ekşi acı ve tuzluya düşkünlüğüm var 🤗
Merve201119 Aleyna8 valla benim iki oğlum var ilk oğlumda ultrasona girmesem hamile olduğumu anlamicam o derece rahat geçirdim ne bulanti ne ağrım hiç olmadı ikinci oğlumda çok bulantim oldu ilk uc ay zehir oldu bana resmen şuan üçüncü çocuğuma hamileyim bulanti ve kusma var daha cinsiyetimiz belli degil
nmtock41 Aleyna8 çok rahat geçiyor gerçekten benim de farkettiğim o erkek anneleri genel olarak rahat geçiriyorlar benim ilk haftalarım çok halsiz uykusuz gibi geçti , etten tiksindim , ekşi daha çok istedim 31 haftadayım şimdi de tatlıya çok yöneldim ..
izobellaaa-_- Aleyna8 ben 5. Aya girdim sabahları çok az iki dakika mide bulantısı olup geçiyordu iştahım çok açıldı 😀
ebrulegarci Aleyna8 mide bulantım çok oluyor du zaten daha önce midemde rahatsızlık vardı mide bulantı ilacı alıyorum çok iyi geliyor hamileliğim iyi geçiyor çok şükür ablamın zor geçti tabi kişiden kişiye değişir herkes bir bir değildir hayırlısı olsun ☺️
serapinci Aleyna8 alakası yok desem ilk oğlumda da 4. Aya kadar kustum şimdi gene hamileyim ve buda erkek bunda da 4. Aya kadar kustum. 🤦♀️
Princessmom Aleyna8 oda yalan bence tamamen bünyeyle alakalı 4 ay kustum öldüm bulantılardan ama bebegm erkek 7.aydayız