hemsirebianne0901 Deletedmom_13 hayir rahim filmi çekilmemişti cektirdikten sonra rahim de şekil bozukluğu ve perdeden kaynaklı olduğu söylendi
1234momsss ParildayanYildiz bendede varken 18 detaylıda soylemişti ama bebeğe zarar verecek yerde değil demişti sağlıklı bi şekilde doğurdum
ParildayanYildiz 1234momsss Allah sana bağışlasın canım benim doktorumun da bana dediği bu şekilde çok kişi var ama düşük riski de yüksek dedi senin doğumdan sonra yoktur artık değil mi
ParildayanYildiz Bsrnura aynen haklısın canım ben önceden devlete gidiyordum bu durumumu öğrenir öğrenmez çok fazla duyduğum bir doktor vardı hemen ona gittim o yapacak ameliyatı da yeterki hersey yolunda olsun da parası aklımıza gelen son şey olur artık
1234momsss ParildayanYildiz amin canım cümlemizin inşallah 🙏 şuan ikinci gebeliğim ama 12 haftalığım daha doğru düzgün muayene gitmedim haftaya kontrolüm var suan varmı yokmu bilmiyorum doğumdan sonra geçer sanıyordum ama geçtimi bilmiyorum doktora sorucam tekrar
ParildayanYildiz 1234momsss Allahin izniyle geçmiştir inşaAllah canım benim bir arkadaşımda da hamileyken vardı malesef o erken doğumla bebeğini kaybetti ama doğumda yok olmuştu perde de sende de o zaman geçmiştir inşaAllah
Huzurrr_13 ParildayanYildiz yok gercekten cidden diyorum perde vardı doktor küçük bir hap verdi hap içtikten sonra ölü gibiydim resmen sonra gittiğimde geçmiş dedi bende anlamadım kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde öyle dedi bana belki yoktur öyle görmüş olabilir ama rahimde perde var dedi anlamadım
ParildayanYildiz Huzurrr_13 doğrudur canım çok geçmiş olsun doktoruma bir sorarım ameliyat günü almaya gittiğimde ama ameliyat en iyisi olacaktır bana tuplerime fln be var ne yok bakılsın da birdaha bir sorun yaşamıyim istiyorum kurtajdan sonra çok etkilendim çünkü
Huzurrr_13 ParildayanYildiz geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı zamnda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
34ilayda KumsAlyaa evet canım banada farklı ilaç verdi adet olana kadar şükür oldum adetimi sonra bebek serbest dedi