Smile 20+2 henüz miniğimi hiç hissetmedim artık hissetmek istiyorum ama yinede o iyi olsunda ben beklerim 🤲🏻 Siz ilk ne zaman hissettiniz ?
sevilayumitozdemir Smile 21 haftalıktı hissetmiştim ilk bu aralar yakındır sende hissedersin 😊 geceleri uyutmaz artık seni kıpır kıpırrrrrrr 😄😄😄
EsinGne Smile ayyy canım kendimi gördüm resmen sende🤣🤣 20+0 bugün yemediğim tatlı denemediğim yol kalmadı benimkide oğluş tembel diyorum ahh bi gelince yaramaz ol bak ben seni napcam😂😂😍😍😘😘
Smile sevilayumitozdemir valla takmıycam desemde böyle tekmeleri falan duydukça anlatanlardan endişenlemiyor değilim .. inş en yakın zamanda bende bu duyguları yaşarım 🤗😍
semabrcn bende oğlumu çok geç hissettim hissettikten sonra hiç durmadı maşallah 34. bitiyor hala çok hareketli dr ultrasonda hala bu haftalarda bile hareketli olmasına iyi diyor. 2kg ağırlığıda büyük bi bebek değilmiş sanırım o yüzden çok hareketli
sevilayumitozdemir Smile yok canım endişelenme şuan normal 😊 bende çok hevesleniyordum yakında inşallah mutlu haberini görürüz tekme yedim diye 😁😁😁😁
Smile sevilayumitozdemir tekme yemek isteyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama İNŞALLAH canımmm hemen yazarım 🤪😬💜
Smile Elff0638 zaman geçmiyor bana bu ara 👀 bakalım inş tşk ederim içim rahatlıyor benim zamanlarımda hissedenleri duyunca ♥
sevilayumitozdemir Smile ya öyle birşey ki insan tekme yemek için deli oluyor 😊 annelik işte böyle birşey 💗💗 hepimiz çok güzel çok iyi anneler olucaz inşallahhhh 🙏🙏🙏
Smile Sinemm alla allaaaa aslında kızlar daha geç hareket edermiş ama senin meleğin hareketli demek ki maşllah
Smile EsinGne ahahhaa beni güldürdün bende herkese aynısını söylüyorum bu kız şimdi böyle uslu doğduğunda mı acısını çıkarıcak bilmem 😅😅
Smile Minnosunannesi canım yine sende pıt pıt var benim haftama kadar iyice netleşir hareketleri senin meleğinin 🤗
EsinGne Smile şaka bi yana insan endişeleniyo canım etrafımdaki hamişler hissedince doktorumunda kafasını yiyorum sabır sabır sabır🙏🙏😊😊