NBstn ahmetinoznuru kesinlikle insanları aldırış etmeyin kendinizi bunun için strese sokmayın gülüyoruz eğleniyoruz tabiki içimizde kalmiyicak sağlıkla gelsinler insallah gerisi boş
Seyma_ck ahmetinoznuru Onun bir vakti var etraftakilere kulak asıp stres yapmayın siz.Benim kardeşim 40+3 te doğurdu 3 buçuk kilo bile değildi bebek.İllaki irileşecek diye bir şey yok yani😇
ahmetinoznuru Seyma_ck Allah razı olsun 🙏🏻benim kardeşim de 40+0 da doğum yaptı 3300 gram civarıydı bizimki 38+1 de 3150 çıkınca ve ilk gebelik olunca eyvah doğuma kadar epey büyür de sezaryene döner die stres oldum🤷🏻♀️
NBstn Annevecanliblog hiç belli olmaz doğum anında bile alır pozisyon üzülmeyin bizler kafaya takip üzüldükce onlar hissediyo
Atlasukaan Merhabalar, 38+2yiz bugün ilk doğum olacak. Dün nişan geldi bugün kontrolde 1cm kadar açıklık var dediler ama sancı falan yok. Gece 10da tekrar gel dediler çok heyecanlıyım sizce açılır mı ne zaman başlar doğum 🥹
NBstn Atlasukaan sanciniz gelmeden sıklasmadan kesinlikle gitmeyin derim suni sancı verirler o daha zor açılma bazen hemen ilerliyo bazen o acilmayla günlerce geziyorsunuz suyunuz geldimi veya sanciniz çok sıklaştımi 10 dk 5 dj ya dustumu gidin çok dhaa iyi bı doğum oluyo zorlanmadan derim
ElifPeker06 NBstn ayni maalesef iş yapamıyorum yarim kaliyo sinirden oturup ağlıyorum hareket edememek çok zor
NBstn ElifPeker06 kesinlikle bugün çok rahatsızım mesela bazen hiç kalkamıyorum evdede bı tane daha çocuk var mecbur kalıyorsun çok zor oluyo