Emlyjams aslhn06 medpamid dramamine emedur zofran zofer premesis hepsini içtim. Bulantı haklarının bebeğe hic bir zararı yok canım
Ozlemsvr aslhn06 bulantı için doktor verdiyse zararı yok. Bende çok zor durumda kalınca alıyorum. Ama kullanın insan ne yemek yiyebiliyo ne de yapabiliyo. Çocugada yazık yememezlk yüzünden vitamin de alamaz ki... Allah yardım etsin.
denizefe dun doktorum dayanamıyorsan ıc dedı ama ben ıcmemek ıcın dayanıyorum gavıscon da ıcebılırsın dedı ama ıcmemeye calısıcam
aslhn06 ozgeya bende 8.3 deyim😔 bulantıdan çok kasılmalarım oldu kramp giriyor karnıma sizde de oldumu
denizefe aslhn06 gebelere verıyoruz ıceblrsın dedı ama ben ıxmedım ıcım rahat etmedı ama bylede gıderse erıdım aktım resmen goren sana neolms dıo bıde oglm var pesnde kosuyorum yemegı banyosu gezmesı oynatması gucsuz dusuyem yememekten
ozgeya aslhn06 benim bulantılarım hiç geçmiyordu ve sürekli kusuyordum su bile içsem.o yüzden kasılmalarım oluyordu çünkü bedenim çok hırpalanıyordu.berbat bir dönemdi zor atlattım.
Bskrt aslhn06 bende içmedim direndim Sonra kusmaktan öğürmekten kanamam oldu acile gittm doktordan da bi güzel fırça yedim 😁 sonra yarım kullandım o bile iyi geliyordu
gamzelianne16 Ben gecen hafta bulantı ve ishalden acile gittim metpamid in serumu verdiler.1 sise serum yedim🙄 eve geldim 1 kutuda ilacını aldım bi sorun olmadı canım gerci hapından 1 tane ictim simdiye kadar bi daha bulantm olmadı cok sukr