Tusami melisaugtr benim önceki postu gördün mü bilmiyorum, bu gün adet olmam lazım normalde , 4 Mayıs çatlama gördüm çünkü , daha olmadım bakalım
cemreee__ Tusami valla bidaha test yapamadım yapmayıda düşünmüyorum hemen bi kaç gün geçsin bakalım üzülüyorum negatif gördükçe artık dahada stres oluyorum
Brandy Tusami Ya valla canım sabredemedim sürünüyorum. adete 4 gun kala kan verdim bhcg 8 cikti. Pazartesi 68 di bugun tekrar verdim bakalim yukselmeleri izliyoruz. İns. Haftaya doktora gidicem ozaman kese gorursek rahatliycam. 🥺🌸
miracefemom7 Brandy geçen cuma verdim 67 ile öğrendim pazartesi 300 du yarın vericem birdaha da vermicem doktorum pazartesi günü 10 gun sonra gel keseyim.goruruz dedi 🌼
Tusami Bfduam dün sabah yaptım en son işte , başka yok. Bu gün adet günüm , bekliyorum. Ne adet ne gebelik belirtisi var 🤷🏻♀️Benim ruh halim değişiyor, dün kesin hamileyim diyordum , bu gün yok adet olacağım diyorum 😄
miracefemom7 Tusami erken öğrenince doktor istiyor işte 😔 bende vermiyim diyorum ama eşim doktor istedi vercez diyip duruyor
Tusami cemreee__ tetikte bekliyorum, adet olduğum gibi rahim filmi için randevu alacağım, bu ayda olmazsa artık doktorumda bir bakalım dedi. Yaş 38 ikinci çocuk olacak vaktim yok yani
miracefemom7 Tusami ben öylesine test yaptım 14 ünde adet tarihim 16 siydi normalde ve çift çizgi gördüm hayal görüyorum sandım ilk hatta ama benimleymis minik susam şimdi haftaya doktor kontrolü var umudunuzu yitirmeyin dualarım sizinle sizde bize dua edin 🌼