Gzm-- Sabah 8den beri karnimda bi dikelmeler sertlesmeler ,sanki sanci gibi ama.emin de olamiyorum.ilk hamilelikte nisan gelmisti o gece sancim baslamisti ama.38+3tü normaldi zamani .simdi erken ya gercek sanciysa diye korkuyorum
Kubra1853 Gzm-- 34 haftalıgım ay bnde sertelşme arada kasıklrıma agrı girip ckıyor vajinaya baskı sanki cıktı cıkacak böyle saniyelik sanırım 34 haftada herkez bu sorunu yaşıyor ama şiddetliyse sancın git canım doktora bnki şiddetli degil doktorum şiddetli agrı olmadıgı sürece korkma dedi
Gzm-- Kubra1853 bunu yazdiktan sonra hafifledi ve gecti cok sukur.bir an korktum ya gercek sancim basladi diye 37yi bir gorsem rahatlicam,ilk kizim 38+3te gelmisti.bugun boyle olunca endiselendim ama neyseki duzeldim suan tesekkur ederim evet bu haftalarda genelde bu durum yasaniyor sanirim
Kubra1853 Gzm-- evet canım rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesn bnmde ikiz gebelik ilk hamileligim cok zor geciyor bu hftadan snra sanırım alck doktorum cünkü acılmam vardı ilaclarla durdu biraz korkuyorum inşallah 37 leri görürsün dua edelim hep