Sszzaa Hayırlı sabahlar kızlar, arada bir ve dün gece sola veya sağa dönerken rahmim ya da bağırsaklarım tam bilmiyorum ama şiddetli bir ağrı oluyor ama geçiyor 11 haftalık oldum arada oluyor normal mi randevuma var sorcam doktora ama sizde de oluyor mu 🤔🤔
T1996 Sszzaa rahim büyüdüğü ve yukarı çıktığı için sağ ve solda rahimi taşıyan ligamanlar geriliyor sebebi o son aylarda bile yaşayacaksın onu maalesef 33. Haftadayım hala usul usul dönüyorum yatakta çok acıyor :(
benito Sszzaa 13+1 haftalığım ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Aniden oturup kalkarke , hapşırıp öksürürken, yatakta dönerken falan anlık bi sancı giriyor. Doktorum rahmin büyüdüğü için kasların ani hareketlerde kasılıyordur, korkulacak bi şey yok demişti
T1996 Sszzaa yok canım kanama ve çok çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece korkma minik ağrılar normal ama kanama olursa mutlaka doktora git🙈🌸
yozgey Karnımı alttan tutarak dönüyorum gece bayaa işe yarıyor. Karnın çıkmasa bile alttan tutarak dön yatakta. Ben öyle çözüm buldum gece kramplarına.