Babygocmen Güzel anneleeeeer🥰Bugün 12 haftalık olduk cinsiyet için deli gibi merak içindeyim ikili taraması var bi süpriz olur belli olur mu acaba 😍 Siz ne zaman öğrendiniz 😍
Ezgiiss Babygocmen ben 13. Haftam gittiğinde öğrenmiştim , erkekse daha kolay görüyorlar , sürpriz yapıp doktorun tahminde bulunabilir
hamisinizz Babygocmen ben 12 haftalık gittiğimde bi şey söylemek için erken demişti doktorum daha sonra 15 haftalık oğlumuzu öğrendik 😍
Sszzaa Babygocmen kuzum saçma olacak ama 12. Hafta dediğin tam 12+1ler mi yoksa 11+2 mi ben de cinsiyet öğrenmeye gidecem gideceğim zaman 11+4 olacak 12. Haftami sayılıyor
Kub246 Benim 12. Haftada doktorum erkek olabilir ama kimseye söylemeyin yine de demişti. 16. Haftada tekrar gittiğimde erkek dedi doktor. Hiç şüpheye düşmeden 😊 baya bir heyecan oluşturuyor insanda. Dilerim bugün öğrenebilirsiniz🙏😊
Babygocmen Sszzaa yok canım neden saçma olsun 🥰 hesaplamalar o kadar garip ki 😂ben şu an tam 12+0 ‘ım tıpta 13. Hafta diye geçiyor hahaha ay çok saçma ya 😂ikili taramam 2 gün sonra olacak 12+2 de yani 🤍
hamisinizz Babygocmen bende öyle diyordum ama zaman gerçekten su gibi 🥰 Çin takvimleri, yüzükler bir sürü şey yapmıştım meraktan 😂
Kub246 Babygocmen evet ben de o yüzden garanti erkek gözüyle bakmıştım 😊 daha doktora gitmeden erkek diye hissediyordum. Doktor sadece beni onayladı gibi oldu 😃
[silindi] 13+1 falandi canim ogrendik. Ama her hafta hala kizmi diyip durdum korkudan… Sekerli bir seyler yersen uyanik olur ve gosterir haberin olsun.
ebru2871 Babygocmen 14.haftada belliydi ama doktorum belki yanılabiliriz demişti 16.haftada net kız dedi daha değişmedi