Hanımlar merhabalar. Benim oğlum gelmemek de ısrarcıydı doktorum 5 mayıs a gün vermişti. 3 mayıs da eşim bi nst için gidelim dedi. 2 günde bir gidiyorduk zaten. Ben gitmek istemedim. 2 gün önce gittik sancılar düzensiz bende sancı hissetmiyorum boşver dedim. Oda olsun son haftalar gidelim tedbir amaçlı dedi. Tamam dedim. Çıktık evden. Ama o kadar eve dönecekmiş gibi hazırlandım ki her seferinde aynısı oluyo bu cocuk 5 mayıstan önce gelmicek zaten diye. Gittim nst de sancılar düzenli çıktı. Ama ben pek bişey hissetmiyodum. Ebe seni bi muayane edeyim mi dedi. Alttan bakınca 5 cm açıklık var hiç mi sancın olmadı hissetmedin dedi. Dedim kasılmalarım oldu ama şiddetli değillerdi. Bu şekilde gönderemem indüksiyon yatışın yapılsın doktorunu arıyorum dedi. Yatışım yapıldı saat 2.30 gibi kanlarım alındı ve çok hafif bi suniyle başlayalım dedi. Çok az bir doz verdi ama sancıları hissediyodum. Bebeğin kalp atışında sorun olunca suniyi kesti ara verdi biraz. Zaten aldığım suni sancımı tetiklemeye yetti. Sancılarım çoğalmaya başladı. Sonra tekrar bi suni verdi çok düşük bi doz da. Yatarak karşılamak benim için çok zordu ne yalan söyleyeyim. Ayakta daha rahat karşılayacağımı söyledim ama nst de bağlı olduğum için kaldırmadı. Çok cok ısrar edince kaldırdı bi süre ayakta kaldım. Yürüdüm sancı geldikçe. Sonrasında Mide bulantısı ve terleme başladı. Sancılarımın cok arttığını söyledim ve beni tekrar yatırdı. Açıklığıma bakıp tam açılma diyip doktoru çağırdı doktorum geldi ve doğum başlıyor dedi. Saat 17.40 da miniğim doğdu. Aslında toplamda 2.5 saat bi sancı cektim. Çok şükür Allah’ıma açılmam hızlı ilerlediği için hemen oldu. Dikişlerim var kesi atıldı biraz. Oğlum çıktığı an herşey bitti. Kucağıma verdiler en güzeli orasıydı. Sonrası odamız çıktık ve dün taburcu olduk. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Dikişler oturmama izin vermese de en zor yerleri geçtiğimiz için aldırış etmiyorum. Dilerim Rabbim kısa süren bir avazda kucağınıza alacağınız doğumlar nasip eder. Ben doğuma girmeden Meryem ana otunu aldırdım eşime. Doğumdayken sürekli inşirah suresini okudumm. Rabbim bi şekilde yardımcı oluyor. Sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun ♥️