Bsrnura Yarenay düzensizliğim var bugun bir test yaptım ıslanırken cift cizgi cıktı silk sekilde aha dedim oldu ama sonra gitti ne olduğunu şaşırdım suan düşünüyorum kanmı versem beklesemi yarın erken gebelik testini yapsam
Umay255 Curious kuzum ben kesemi 5 haftalıkken gördüm sonra bayram araya girdim pazartesi gidicem inşallah duyarım 🥰 pazartesi 7 haftalık olucam
Yarenay Curious amin inşallah canım bende demin kan vermeye gittim ama 150 tl dedi üstümde o kadar nakit yoktu yarın sağlık ocağında yaptiracam randevu bulursam
Curious Yarenay maalesef çok pahalı ya, bi de düzenli aralıklarla verilmesi gerekiyor bir süre, ben de o konudan muzdaribim ama yapacak bi şey yok bebişimize harcıyoruz 💞
RonyaArin Yarenay valla yap gtsn ya sabaha kadar insan dayanmaz ve yani daha önce de silik gormssn varsa koyulasmistir
Tugce123- Yarenay Valla ben dayanamıyorum evde cok test var arada sabah akşam yapıyorum cünkü btanın ne zaman yükseleceği belli olmuyor aniden yükseliyor 😁
Yarenay  Kızlar sonuç bu çabuk bakın çok heycanlıyım 🤭🤭
Curious Yarenay Tebrik ederiiiimmm, ay çok mutlu oldum 🤗🎊🎉💞 Çift çizgi çıkmış ☺️ ay sağlık ocağında hemen ver yarın sabahtan testini zaten max 2 saate çıkıyor sonuç
Yarenay Tugce123- evwt canım çok mutluyum bu ay hiç beklemiyodum ama bütün belirtiler de vardı darısı sizin başınıza inşallah dualarım sizinle ❤️😘