Elenafra Askiletotomsu çiçek almayı düşünmüştüm ama fiyatlar çok yükselmiş ikisine alınca 300 e yaklaşıyor vazgeçtim. Annemin yanındayım annemi pide yemeye götürürüm diye karar verdim , kayınvalide mi bu sene es geçicem artık , arayıp o gün kutlarım sadece
zeytinkiz Askiletotomsu annem yok vefat ettı. Kaynanam da annem değil o yüzden kutlamıyorum da almıyorum da 🥴🤭
minikturtam1 Askiletotomsu kayinvalideme pjama takimi . Anneme ve babaneme parfüm set göndercem çiçek sepetinden . Benim dusuk riskim fazla oldugu icin gidemiyorum malesef.
Askiletotomsu Deletedmom_13 ben kargolayacagim için şimdiden bir gömlek aldım güzel bı gömlek, sevdim Altına keşke siyah beli lastikli rahat bir pantolon bulabilsem tontiş çünkü, anca rahat eder Mağazalarda bulamadım ben
Askiletotomsu Elenafra ben kaynanaya öğretmenler gününde bin TL lik alacağımı aldım Şimdi almayı düşünmüyorum Anneme de gömlek bulabildim Altına da bir siyah pantolon bulabilirsem beli lastikli Ama nerden işte 🤷mağazalarda bulamadım ki
elifinilki27 Askiletotomsu Aaa bitmiş mi yoksa kaldırmışlar mı? Belki defactoda da vardır baktın mı oraya?
Askiletotomsu elifinilki27 baktım canım bebişe biseyler alırken Napcam şimdi bilemedim ya Artık kargolanacak da yarın yani
Tgbaktas Seccade aldım üzerinde annem nakışlı altındada ‘sen yere fısıldarsın gökyüzünden duyulur ‘yazıyor
elifinilki27 Askiletotomsu Bazı sokak mağazalarında da oluyo aslında çevrende varsa öyle yerler bel bi ihtimal olabilir aklıma başka da gelmiyor he bir de pazar var tabi
zeytinkiz Askiletotomsu kutlamıyorum valla 2 senedir kutlamadı bu sene de yeni icat cıkarmam 🤭 sonra devamlı bekler. Başka sehirde zaten
gizeMutlu Hamilelik boyunca annem baktı bakıyor bana sağolsun oğlumun çoğu ihtiyacını aldı ben ona dünyaları versem emeklerinin hakkını ödeyemem elbise aldım birde çiçek alıcam kaynanama hiçbir şey almayacam ararsam ona yatsın şükretsin onu bile haketmiyor 🤷🏻♀️
Askiletotomsu gizeMutlu herkese hakettiğini vermek lazim Ben öz ablalarim arasında bile kan can sonuçta ama hakettiği gibi davranıyorum Fedakarlık edilmesi gereken var Totonun dönülmesi gereken var