Cunponannesi88 Arkadaşlar merhaba biraz moralim bozuk bayramın ilk günü bebeğim çok hareketli iyi hissediyordum fakat dünden beri hareketleri azaldı az tekme atıyor bir sorun mu var en fazla 5 6 kere tekmesini hissettim canım çok sıkıldı
moom222 Cunponannesi88 bende 25+1 im diğer günlere nazaran azaldı acaba normal mi diye bnde kendimi sorguluyorum dört beş gün önce kontrele gittik ozamanlarda da gerçi azdı hareketleri ama bı sorun çıkmamıştı
Ela6161 Cunponannesi88 bendede rahat 2 hafta öyleydi 3 gündür baya iyi tekmeliyor. O günde bikac tekmesi bile yetiyor inanin :) bebiş kendine konsantre olup gelişiyor annesi korkmayin 🌺🌺
benimmdunyamm Cunponannesi88 banada arefe günü oldu baya canım sıkıldı ama şükür sonra duzeldi arada yapıyor sanırım
Edahoso Cunponannesi88 benim de 28 den sonra tam 3 gün azaldı hareketleri hissediyorum ama hem hafif hem de ⅚ kere dediğin gibi tam hastaneye gitmeye karar verdim hissetti herhalde kendine geldi o gün bu gündğr yine yerinde durmuyor. Ama sende ihmal etme ne olur ne olmaz ben doktora mesaj attığımda sakın bekleme gel demişti gitmeye gerek kalmadan hareket etti tabi bizimki
sdymtl Ben de 25+6yım. Bu hafta hep az hareket etti. 24 saat etmemesi sıkıntı sanırım. Benim Allah’tan arada ben buradayım dedi. Korkmuştum yoksa.