Sehrbnon12 Nagihannuray canım bende 7. Haftada bebeklerimi ve kalp atıslarını duydum karından ultrason ile 5+0 da keseleri görmüştüm sende görürsün insallah
15ysr11 Nagihannuray Kendine stres yapma canm cihaz çok farkediyo uygulamada 7+1 olduk yarın yada C.tesi gidicez doktora henüz bizde bebeği görmedik. 22sinde gittik kese vardı 29unds gittik yolk kesesi göründü bebek görünmedi yarın insallah bebek de görünür
Ezgiiss Nagihannuray canım hafta da önemli kaçıncı haftadasın üstten bakıyorlarsa 6 haftadan önce zor görürler zaten ve ultrason kalitesi çok önemli. Benim de öyle olmuştu ama ben alttan göründüm beklemeye cesaret edemedim
Ferda_33 Nagihannuray kafanda kalacağına keşke baktırsaydın canım bana da yüksek geldi inşALLAH bebeğin seninledir stres e koyma kendini Rabbim hepsini korusun inşALLAH 🤲🌸
Nur-01-35 Nagihannuray bende 5 haftalık gittiğimde kese var bebek görünmüyordu . 7 haftalıkken gittiğimde bir kesede 2 bebek olduğunu öğrendik 🧿🧿 devlet hastanelerinde makinalardan biraz geç görünüyor..bazı devlet hastanelerinin makinaları cihazları güzel. Randevu aldıkça seçersin nereye gideceğini.
Vera09 Keske baktirsaydiniz vajinal ultrasonla neden istemediniz? Betaniz cok yuksek gorunmesi gerekirdi
Nagihannuray Vera09 tereddüt ettim daha önce bir düşük yaşadım vajinal baktırmak istemedim şimdi de kafamda soru işaretleri oldu
Gurumisevda Suni sancı ücretli değil bana 3 defa verdiler ama bebeğimin kalp atışı yavaşladığı için birkaç saniye verebildiler sadece
Ezgiiss Nagihannuray stres yapma canım bazen geç döllenme oluyor demişlerdi rabbim nasip etsin güzel günleri